Reklama

Reklama

Mačka a pes: Bláznivé dobrodružstvo

  • Česko Kočka a pes: Šílené dobrodružství (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vo filme Mačka a pes: Bláznivé dobrodružstvo sa dve nesúrodé dvojice musia spoločne vydať na dobrodružnú cestu plnú šialených príhod a zábavy. Excentrická Monica rozmaznáva svoju internetovú celebritu, mačku Divu. Zlodej Jack práve ukradol vzácny drahokam. Ten však prehltol jeden túlavý pes, a tak si ho Jack osvojil. Všetci štyria sa náhodne ocitnú spolu v jednom lietadle, ale zatiaľ čo majitelia odletia bez nehody, mačka a pes vypadnú z batožinového priestoru a zostanú trčať na zemi. Dvaja zvierací hrdinovia snáď ani nemôžu byť rozdielnejší. Asi jediné, či majú spoločné, je rovnaký počet nôh. Napriek tomu sú nafúkaná mačka a túlavý pes v dôsledku nečakaného sledu udalostí nútení spolupracovať. A stovky kilometrov odtiaľto sa musia spojiť vyfintená, afektovaná Monica a hľadaný zločinec. Ľudská dvojica sa vydáva hľadať svojich skutočne drahých a cenných domácich miláčikov. A mačka a pes? Tí sú úplne bezradní. Vyrážajú na zbesilú cestu zasneženou divočinou z Kanady do New Yorku, kam mali pôvodne letieť. Popri vlastnej neschopnosti, divokých zvieratách a iných nástrahách sa stretávajú aj s ďalším veľkým problémom. V pätách im je totiž policajt, ktorý až príliš dobre vie o ukradnutom drahokame v psom bruchu a chce ho získať za každú cenu. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (5)

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Myslel jsem si, že půjde o light verzi loňských Vocasů na tripu, nicméně Šílené dobrodružství kočky Divy a psa Ser-Sera pokulhává jak na komediální, tak i dobrodružné rovině, a nabízí veskrze nemastný-neslaný odvar s humorem, který moc nepobaví - ani děti, ani dospělé publikum. Vzhled kočky i psa je méně zdařilý, ale to by se dalo přejít, největším kamenem úrazu je však promrhaný potenciál - místo mj. scén s opakovaným očucháváním zadku mohla režisérka/scenáristka/herečka Reem Kherici nabídnout více říznějších a/nebo humornějších sekvencí. Lepší dvě hvězdičky! ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Lacná a len miestami funny dobrodružný romkom, v ktorej ani jedna dvojica (muž-žena, pes-mačka) nedokážu dominovať. Philippe Lacheau, v dobrom zmyslu slova, opäť produkuje sám seba. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Reklama

david141474 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bylo něco příšernýho. Tušil jsem že to bude pěkná mrdka, ale že až taková, tak to bych opravdu nečekal. Upřímně ani nevím co k této slátanině mám napsat, protože tady je příšerný naprosto všechno. Ve filmu hrál Philippe Lacheau, kterého jsem si ve filmu Super-Blb docela oblíbil, ale tady byl naprosto příšernej, neměl jedinou dobrou scénu, jako snad všichni přítomní. Děj byl příšernej a strašlivě nudnej. Herci byli nesnesitelní. Postavy byly strašlivě nezajímavý a zahraný úplně na hovno. Teď se však přesouváme k tomu nejhoršímu, což je za mě CGI. CGI je v tomto filmu naprosto ale naprosto odporný, hnusnější CGI jsem snad za poslední dva roky neviděl. Soundtrack nic zajímavýho. Kamera byla děsná. Střih taky nebyl žádnej skvost. Výprava byla o ničem, celej film se odehrává na dálnici a to je docela nuda, co si budem. Tento film prostě postrádá všechno. Hraje si to na dojemnej film, kterým není. Jediný co se dá pochválit je akce a Franck Dubosc. Za zmínku stojí Reem Kherici, která si ode mě odnáší cenu za nejhorší výkon roku. A to je teprve březen. 2/10 Hnus, šeď, nikdy víc a adios! (Velký Špalíček - 8.3.2024) ()

Koda 

všetky recenzie používateľa

Říkejte si co chcete, ale já jsem se upřímně na tenhle film strašně těšil a výsledek? Sice jsem od toho čekal možná trošku více, ale splnil srdečně účel, o který jsem očekával. Je to takový méně erkový film bez sprostých slov a abych byl slušnej... páření na každém rohu. Jasně, náš labradorský hrdina se jmenuje dost odvážně sprostě, a je tam pár trošku choulostivějších narážek a ukázek, ale jinak naprosto v pohodě sranda, která není přehnaná, ale za to zabije prakticky čas a umožní dobrou náladu. Taky musím ocenit celkem roztomile udělané zvířata, i když graficky dost praštěná. Milým překvapením jsou odkazy na celebrity jako Beyoncé a spol. Francouzské komedie stojí taky za to, a jsem moc rád, že si režisérka zahrála hlavní hrdinku. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

  • Film sa natáčal v Montreale a potom v New Yorku. (Arsenal83)
  • Laurent Aknin robil hudbu k filmu 4 roky. Je to z toho dôvodu, že skladať začal ešte pred natáčaním, keď sa robila animácia pre film. Následne musel dotvárať hudbu aj k hraným situáciám. (Arsenal83)
  • Reem Kherici vybrala do pre neho nezvyčajnej roly Francka Dubosca, pretože jej príde, že má "anglický štýl", ktorý potrebovala pri džentlmenskom zlodejovi: "Je to tiež pekný, elegantný muž a tiež výnimočný herec. Mala som obrovské šťastie, že som mohla pracovať s kolegom, ktorého poznám celý život. On v skutočnosti túto rolu pre svoju kariéru nepotreboval, ale dostal niečo, čo mu ešte nikto neponúkol." (Arsenal83)

Reklama

Reklama