Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh mladé ženy, která přijme práci na pozemku s traumatickou minulostí. Po svém příjezdu si brzy uvědomí, že noční můry z jejího dětství jsou spojeny se zlem v domě. (JasonCZ)

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Duchársky štandard "se vším všudy", takže so všetkými kladmi a zápormi. Nič, čo by sme doteraz nevideli - černošská opatrovateľka sa stará o deti v strašidelnom dome, kde vyčíňa zlý duch. Logika občas chýba, pretože keď vidím mŕtvolu pred domom, tak asi logicky zavolám políciu a určite sa do toho domu nevyberiem, aby som odtiaľ vytiahol svoju kamarátku, že. Ale to už je v tomto žánri úplne bežné. Na druhej strane, malo to svoje momenty, herci sú v pohode, atmosféra ujde, duch dámy v čiernom pomerne desivý. Film nemá čím nahnevať, takže na zabitie nudy môže byť. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavé, že švédsky režisér s talianskym menom dokáže natočiť lepší film o afroameričanoch ako oni samotní. Stačí sa len nehrať na obeť. Pre mňa je tento film jedným z najväčších prekvapení poslednej doby, pretože som od neho nečakal nič a dostal som porciu príjemnej zábavy a rozumného obsahu, ktorý už sa v dnešnej dobe často nevidí. Herečka v hlavnej úlohe vynikajúca, zopár atmosférických scén na odlahlom sídle s nepríjemnou minulosťou a ideálne vysvetlený záver sa zmestili do necelých osemdesiatich minút. Je vidieť, že takmer každý z tvorcov už pracoval na nejakom slušnom hororovom počine a tu sa ich skúsenosti naplno prejavili. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Slabší rozbeh, ktorý sa ani nesnaží navnadiť, ma trochu sklamal a bol akousi zlou predzvesťou. Keď sa prakticky 25 minút nič nedialo, hovorím si, toto bude prúser, ako keď Sulík s dcérou v Dubaji chľastali za štátne. Lenže tomu dementovi sa nič nestalo (lebo šak, lebo Fico) a tak som sa aspoň vnútorne snažil upokojiť, že v tomto prípade to ešte len príde. No a čuduj sa svete, nakoniec sa z toho vykľula relatívne stráviteľná, duchárska jednohubka pre nenáročných. Netreba prakticky absolútne nič očakávať a nebudete vyslovene sklamaní. Medzi dva-3, dám tri, lebo kvalita spracovania je na mieste, pričom snaha o budovanie tej správnej, hutnej atmosféry sa taktiež uprieť nedá. Prekvapivo spokojný. ()

Reklama

Reklama