Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Prichádza príbeh premeny, zrady, vykúpenia a lásky s nečakaným zvratom. Jack Dawkins je Lišiak, ktorý zmenil svoje rýchle prsty vreckára na šikovné odborné prsty chirurga. Brilantná a očarujúca guvernérova dcéra Lady Belle si získa Lišiakovo srdce, keďže je odhodlaná vstúpiť do histórie ako prvá ženská chirurgička. Lišiak sa ocitá medzi nádejou na nemožnú lásku vo vysokej spoločnosti a inštinktívnym pokušením zločineckého podsvetia, po ktorom tajne túži. Jeho minulosť ho doženie s príchodom Fagjina, ktorý ho láka späť na poslednú akciu. Balansovanie medzi operáciami rozhodujúcimi o živote a smrti a tenkom ľade lásky si bude vyžadovať prešibanosť. (Disney+)

(viac)

Recenzie (3)

iskander1210 

všetky recenzie používateľa

Vynikajue volne pokracovanie Olivera Twista so starymi znamymi postavami. Vtipne, zmysluplne, super postavy a herci. Clovek v tom njde vsetko: Dobrodruzstvo, vykreslenie sveta v 19. storoci, lasku, rozvijajucu sa medicinu, vedu a ako sa v podstate clovek nikdy naozaj nezmeni. Vynikajuce, pevne dufam ze bude druga seria, sice ju asi neplanovali... ()

Kacitr 

všetky recenzie používateľa

Disney přišel s nenápadnou, leč parádní novinkou. Svěží vítr mezi seriály. Nikdy jsem nepochybovala o hereckém umu Thomase Brodieho-Sangstera, leč tady jen dokazuje, jak nadaný je. Chemie s kolegyní Maiou Mitchell sálá z obrazovek na míle daleko. Má to akci. Nechybí dobrodružství. Budování atmosféry a propojení začátků chirurgie s romancí předčilo má očekávání. Poslední epizoda jeden velký nářez. Tak trochu doufám v druhou sérii. Toto se opravdu povedlo. ()

Wade W. 

všetky recenzie používateľa

Čím bol Black Sails pre Treasure Island je Artful Dodger pre Olivera Twista. S tým rozdielom že v jednom ide o prequel a v druhom o sequel. Dodger dobre mixuje heist scény s historickým zobrazením medicíny 19 storočia a je to zábava sledovať. ()

Reklama

Reklama