Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Recenzie (3)

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

Patrícia Clarkson pôsobí vo svojej role sexy nebezpečná ako Brutálna Nikita na dôchodku avšak v seriály je strašne veľa vaty, prechodových scén, zbytočných dialógov a vlastne celý seriál podoby zbytočne komplikovane, kde sa stále niečo rieši z minulosti avšak divák netuší čo a hlavne kto s čím súvisí. Je tu ťažké sa zorientovať v deji, no Patrícia Clarkson srší charizmou, takže som to začal sledovať kvôli nej. Snažia sa tu ukázať rôzne jej stránky od sexy, citlivej až po drsnú, no nie vždy sa im to darí. Seriálu chyba spád aj keď nešetrí na prekvapivých úmrtiach. Škoda, že sa tomuto seriálu nedají diváka viac vtiahnuť do deja a pracovať viac s drámou, hudbou a napätím. Celkovo to dosť pre mňa upadá do priemeru. Škoda. ()

MoiJe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Do polky: Po pilote clovek da sancu, hovori si, ako sa to rozbehne. Po dalsej epizode, ktora sa vlecie, si povie ok, sice to nedava velmi zmysel a nic moc sa nestalo, ale urcite to potom nejak zapadne do vacsieho cool celku. V tretej sa vacsinu casu opat len trpezlivo rozprava a jedina akcia nedava ziaden zmysel. V stvrtej uz je clovek nakupeny na to, ze teda je drsnacka a manipulatorka, ako nam od zaciatku len tvrdili, ale stale je to proste len stara udrziavana pani, ktora sa snazi svojou tichou pokludnostou nenapadne vystresovat ostatnych, a oni ju nechavaju. Dokopy: Nenapada mi, preco by som to niekomu odporucila sledovat. Aj ja asi prestanem. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Otvarak ma moc nenadchol. Postarsia pani..ex-agentka ma moc v roli 63-rocne Patricie Clarkson nepresvedcila. Sice sme videli malicko z nenapadneho a kludneho vystupovania i z manipulacie a mierneho obtazovania na mladeho agenta, ale nic moc. Tiez som moc nepobral vyznam zatahu a odvlecenie v pyzame, ked chcete kvazi "dobrovolnu spolupracu". Zatial pomerne slabe. Dam tomu este sancu. Len zaver trochu prekvapil, zrychleny zaber a prevedenie "agentky" neohurilo. 2.ep.mimoriadne divne a amatersky posobiaca epizoda. 3.ep. myslim, ze stacilo, je to neuveritelne a hra sa to na inteligentny thriller. Neodporucam. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama