Reklama

Reklama

VOD (1)

Po hádce s otcem propadne mladý muž kouzlu kryptoměn a vidině finanční nezávislosti, kterou mu slibuje troufalý obchodník. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (9)

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Je to tragedie. Ne snad ani ten film, ten je jen polostrašnej, je to plný arabů a podobný mezinárodniny, jejichž IQ téměř dosahuje inteligence zmiňovaného Burrita, děs běs vidím hlavně v tom...že ten náš svět jde nezadržitelně fakt do prdele. Dík za tydle filmy. Pomalu a neochotně si zvykám na tmavý, černočerný svět okolo, v poklidu pobalím svý sakypaky, a nenápadně uvolním své místo na našem slunci tý vetřelský pakáži. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa, holandani len kričia o pomoc s takýmito filmami, lebo to majú u seba fakt zlé. Aby egypťan hobľoval burrito, to je už hrot. A najlepšia kamka je černa mangalica pred zabíjačkou, to s crypto podvodmi je už len bonus modernej doby. 1 z 5 ()

Reklama

Thomas_xxxxx odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto ma ale vážne, ale že naozaj vážne, nezaujalo a potvrdilo, že pojem kryptomena je pre mňa španielska dedina. Odpad dávam preto, že som to nedokázal ani dotiahnuť do úplného konca, čo sa mne stáva tak raz za 3 roky. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Keď sa z vás náhodou nestane Mohamed Salah, burrito sa vám tiež nechce veľmi variť, keďže dobre viete, že z toho sa dosť prdí a to silne vyvoláva klimatickú krízu, no a vraziť dodávkou do davu sa vám tiež teraz ešte veľmi nechce, veď aj žiť trocha treba a Alah predsa počká, nuž tak potom ako pravý Holanďan el-Hamus to skúsite s gamblingom, ktorý má okolo seba tú najlepšiu oblekovú gloriolu - kryptomeny. A ťažíte, ťažíte, aby ste nakoniec zistili, že ono sa to stále viac podobá na vašu národnú pamiatku, teda pyramídu. Ale zas o tom krypte až tak neklamali! Len poriadne zainvestuj. A skončíš v krypte. Jedine, že by si si uvedomil skutočné hodnoty. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Arabáši z Holandska přišli na to, jak vydělat hodně peněz - investovat do kryptoměn. Jenže pak splakali nad vejdělkem a natočili o tom instruktážní video pro svoje vrstevníky, aby se ani oni v západním světě zbytečně nezajebali. Naprosto zbytečný film. ()

Galéria (34)

Reklama

Reklama