Reklama

Reklama

Beacon 23 - Season 1 (2023) (séria)


Wreckers (S01E02)

(epizóda)
Sci-Fi / Dráma / Mysteriózny
USA, 2023, 44 min

Recenzie (3)

Solverino 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak pozitivně hodnotím, že se začalo trochu něco dít, ale zase... spousta nelogičností a hloupostí, ty wogo kdo tohle vymejšlí? To píše scénáře "umělá inteligence"? Ach jo, zase spousta keců a keců a nic... pořád je to bída. Proti seriálu Expanze je tohle zoufalost! ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Beacon 23 by chtěl zaujmout fandy Expanze, ale zoufale selhává ve všech ohledech. Postavy se chovají stupidně, motají se v kruzích a celé je to nezajímavé. Nebýt Leny, zapíchnu to po této epce. Ale mrknu ještě na třetí. Jestli se v ní začnou obě postavy muchlovat, tak šlus. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Skupinka raidujuca majak zlozenim velmi pripominala tu z Votrelcov, ci Expanse a kvanta podobnych "vesmirnych piratov". A hoci cele dianie bolo v tak uzavretom, niekolko-etazovom priestore chaoticke, pri spatnom pohlade v zavere epizody to zcasti davalo zmysel. Pokial akceptujete, ze mlademu "preplo". Ako prisli, tak odisli, ake mali motivacie sa skryvat v "troskach"? Dozvedeli sme sa minium.  Dost scenaristikych zakopnuti, ktore mozu rusit. Slaby priemer. Som zvedavy, kam to povedie. Ale snad nebude zakazdym, ked zaziari "neon" v sutroch, halucinovat nas "supervojak". Zvazujem, ci tomu venovat este cas. Nechce sa mi verit, ze by Headey sla do niecoho, co by nebolo "slubne" aspon zo skriptu, ktory citala. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama