Reklama

Reklama

Policajná akadémia: Moskovská misia

  • Česko Policejní akademie 7: Moskevská mise (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát sa zástupcovia policajných radov pustia do riešenia problémov na opačnom konci sveta. Boris Jeľcin má totiž problémy so šéfom ruskej mafie Konstantinom Konalim (Ron Perlman). Ten v priebehu krátkeho času zarobil miliardu dolárov predajom novej výpočtovej hry a teraz sa rozhodol ovládnuť celý svet,  počínajúc Ruskom. Jeľcinova žiadosť o pomoc je v USA vypočutá a úlohou je poverený veliteľ Lassard (George Gaynes), so svojimi neschopnými, ale stopercentne úspešnými policajtmi. Onedlho odlieta do Moskvy tím zložený z Lassarda, kapitána Harrisa (G.W. Bailey), policajtov Jonesa (Michael Winslow), Tackleberryho (David Graf), Callahanovej (Leslie Easterbrook) a kadeta Kyla Connorsa, ktorý je síce zmätkár, ale podarilo sa mu preniknúť do počítača a pripísať svoje meno do zoznamu najlepších. Chaos začne hneď na letisku v Moskve, kde je prítomný veliteľ Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylom nastúpi do pohrebného voza, odíde na pohreb nejakého komunistu a nakoniec je prijatý do rodiny pozostalých. Medzitým senilný Rakov, stále viac prepadajúci Konaliho hre, s ťažkosťami  vysvetlí Američanom, čo je ich úlohou. Connors sa zamiluje do krásnej tlmočníčky Katji a Konali nariadi svojim zabijakom, aby amerických policajtov odstránili... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (297)

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Moskevská mise neměla raději nikdy vzniknout, jelikož tvoří jednu velkou černou kaňku za celou policejní sérií. Člověk se už v podstatě nemá čemu smát, většina rádoby vtipných scén je spíše trapných a samotný scénář je podobně zkažený asi jako ten bořšč, který Lassard proleje umyvadlem. Tomu všemu nepomáhá ani účast zvučných jmen jako Christopher Lee a Ron Perlman. Jednoznačně nejhorší díl z celé heptalogie, u kterého člověk většinu času klopí oči k podlaze. ()

blackrain odpad!

všetky recenzie používateľa

První díly Policejní akademie byly výborné a hlavně zábavné. Postupně se kvalita začala zhoršovat až vzniklo tohle. Bohužel se jedná o šílenost, která je spíše trapná než humorná. Mělo zůstat u třech dílů. Doufám, že někoho nenapadne v blízké budoucnosti natočit osmý díl, to by byl opravdu vrchol všeho. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Nespadne a nezabije se. Nikdo z mého týmu se nebude zabíjet. To je rozkaz!" Policejní akademii mám rád, ale měla skončit třetím dílem a pak bych ji považoval za kult. Nicméně neskončila a lassardovci se vydali do Moskvy, což určitě měl být zábavný střet dvou světů, leč nebyl. Z této bramboračky by pořádný boršč zkrátka neuvařili ani chybějící Mahoney s Hightowerem, ale tlumočnice Káťa s padouchem Konalim měli rozhodně něco do sebe a tak zcela dobrovolně, s Tackleberryho namířeným kanónem u hlavy, tomu tu druhou hvězdu dám. ()

castor odpad!

všetky recenzie používateľa

Uniformovaná taškařice pokračuje. Tedy naštěstí definitivně končí. Policejní akademie skončila v roce 1994 dost bolestivým sedmým dílem, který i na pokladnách kin diváci dost ignorovali. Nové tisíciletí ale dalo šanci na comeback mnoha osmdesátkovým značkám, o restartu se hovoří už řadu let, vtipy mířené na ochránce zákona tak mají šanci se vrátit. Tak třeba ještě někdy zlodějíčka Mahoneyho, obřího černocha Hightowera, imitátora zvuků Jonese, nesmělou nemotoru Hooksovou nebo nekňubovitého pistolníka Tackleberryho uvidíme. I když je otázkou, zda o něco takového stojíme. ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Už už se zdálo, že série Policejních akademií byla dána k ledu, jenže v polovině devadesátých let se tvůrci rozhodli sérii oživit jen proto, aby ji záhy mohli dát smrtelnou ránu v podobě naprosté tvůrčí zoufalosti a nevtipnosti. Tento film je velmi nezábavný, což je pro komedii nedostatek naprosto zásadní. Nejsympatičtější na filmu je krásný kukuč začínají Claire Forlani. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 10 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Když kadet Connors (Charlie Schlatter) ukazuje Rakovovi (Christopher Lee), jak postoupí ve hře dál, je ze záběrů na displej jasně patrné, že se jedná o klasický CRT monitor, a ne o displej konzole Nintendo Game Boy. (Rubicon)
  • Film se natáčel v Moskvě v Rusku. (rafix)

Súvisiace novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (viac)

Reklama

Reklama