Reklama

Reklama

Kiseki: Dear to Me

(seriál)

Recenzie (4)

emkon 

všetky recenzie používateľa

Obdivuji tvůrce, jak úžasný a hluboký příběh dokázali rozehrát ve třinácti poměrně krátkých epizodách. Je to poutavé, má to spád. Je zde spousta hezkých kluků - talentovaných herců, kteří svým postavám dali spoustu emocí. Chemie obou párů je neskutečná! Pochválit musím vyzrálé dialogy a úžasný soundtrack. Song „Dangerous Love“ je můj favorit. Nevím, co chválit víc... Jako celek série působí dokonale. ()

jiri.twist 

všetky recenzie používateľa

Hlavní role dostali mladí muži, kteří toho za sebou z hereckého pohledu moc nemají, především Taro Lin (Zong Yi) a o to víc si vážím toho, jak vše zvládli a jmenovaného považuji též za nosnou postavu celého seriálu, jen se jim dvěma muselo asi v noci zdávat o těch tisíci pusinkách, co si museli během natáčení dávat. Vše už bylo napsáno v recenzích přede mnou, a tak se jen zmíním, že mi moc nesedla postava Zhang Tenga, bitky a krev, protože herce Songa mám zafixovaného z HIStory 3, kde hrál bravurně a Jun Penga bych klidně vyměnil za jeho seriálového kolegu z HISDtory 4 Charlese Tu ... 9999 ()

Reklama

Petra321 

všetky recenzie používateľa

Čítam rôzne názory a recenzie, a musím priznať, že rozumiem aj tým negatívnym. Očakáva sa, že dej bude akčný, no namiesto toho dostaneme hlavný párik sladký ako jahodová torta. Oba páry a celkovo aj dej sa snažia pracovať s romantikou a akciou, ale povedzme si pravdu, romantika je v značnej prevahe. Osobne som si tento seriál veľmi užila a roztomilosť hlavných postáv mi ani trochu neprekážala, pretože nie pri všetkých scénach som sa medovo usmievala. Nie som si istá, ktorý párik som mala radšej, pretože Kiseki je typ príbehu, kde platí Not the main, but stole the show. Osobne som milovala aj Ze Ruia a Zong Ziho. Ai Di a Chen Yi boli niečo úplne iné, a možno práve preto je tak ťažké si vybrať. Páčilo sa mi, že nie všetko bolo dokonalé a nie všetko sa hneď vyriešilo. Istá udalosť zanechala trvalé následky a je úžasné, že sa na to nezabudlo. Niektoré time skipy sa mi zdali príliš nasilu, no inak som si seriál naozaj užila a rozhodne ho odporúčam pozrieť. Nezabudnite pri tom na jahodovú tortu. ()

Felisr 

všetky recenzie používateľa

Pozitiva: 1) vyvážené množství akčních a líbacích scén (t.j. hodně a hodně, děkujeme ;-D), 2) výborná chemie obou hlavních dvojic, 3) mini role spousty hlavních herců z jiných BL, např. Be loved in house, Plus & minus, HIStory 2-4 aj., 4) příjemně odsýpavý děj, který potvrdil, že stopáž pod půl hodiny a 13 dílů je akorát. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama