Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(16)

Obsahy(1)

Francií zmítá revoluce a Richter Belmont se zuby nehty bije za rodinné dědictví a snaží se zabránit tomu, aby se nemilosrdná a mocichtivá vládkyně upírů dostala k moci. (Netflix)

Recenzie používateľa muti k tomuto seriálu (9)

Série 1 (2023) (S01) 

Skvelý farebný príbeh o vzostupe Bátoričky, kde uvidíme forgemastera v kláštore, líniu Belmont, kreolskych woodoo čarodejníkov a keďže sme v Netflixe tak aj riadnu zmesku woke upírov 🤷 Maria má skvelé spelly, také bych si vedel predstaviť. Postavy sú OP a tradične sú všetci takmer nesmrteľní, takže epic súboje na viacero kôl je nevyhnutných. Po berserkovi uvidíme aj najtemnejší eclipse ever ()

Společný nepřítel ve zlu (2023) (S01E01) 

Zaradenie do francúzskej revolúcie je patričné, nakoľko zapadá do vampire masquerade šatu. Prvý fight bam hneď nastavil latku miestnych docela vysoko, podobnú ultimátku si pamätám z nového Mortal kombatu. Zobrazenie night creatures bolo až mrazivo desivé, toto sérii nikdy nechýbalo. ()

Horší než nejděsivější noční můry (2023) (S01E02) 

Posledná veta pred smrťou - poďme sa pozrieť do upírskeho zámku. Druhá časť a mal som pocit, že pozerám finále. Pekný nuts, každý detail ()

Svoboda byla sladší (2023) (S01E03) 

Čachtická pani plánuje dobyť celú Európu kým rebeli francúzskej revolúcie odhaľujú svoje flashbacky. Ľuďom najviac vadí téma černošskej revolúcie proti útlaku pánov. Možno je to stretch ale ja sa skôr oceňujem konanie postáv a ich minulosť. ()

Běsy vylézají z hrobů (2023) (S01E04) 

Oba tábory majú na pláne navštíviť kláštor - upíri kvôli prehliadke night creatures a rebeli kvôli prekvapivému útoku - nastáva nevyhnutný stret a veľký súboj v podzemných chodbách. Na každej strane máme nejaké prekvapenia, ale aj staré tváre. Well well well, ktože nám sem prišiel. ()

Přirozený řád (2023) (S01E05) 

Rodinné vzťahy vychádzajú na povrch a skryté putá napínavú svoje články ()

Viník vstane k soudu (2023) (S01E06) 

Betka prichádza za veľkých ovácií do mesta kde ju ničnetušiace obete vítajú ako mesiáša. Mladý Belmont sa konfrontuje s minulosťou a aj silou svojho rodu pri stretnutí so smrťou. ()

Bez krveprolití se to neobejde (2023) (S01E07) 

Docela pekná ultimátka Erszebeth kde vyčaruje spell v štýle Magus of the Black moon. A to jej nechceli veriť titul devourer of light. Dá sa vôbec ešte zastaviť? Dalo sa vôbec niekedy? Emblem je na stole a všetci upíri aj nočné monštrá naberajú nové buffy a transformujú sa na nočné formy ()

Požíračka světla (2023) (S01E08) 

Absolútne upírske inferno kde sa ide all in. Všetci Generali aj OP postavy si dajú svojich 15min slávy až kým nepríde na ultimátky z ktorých sa už len tak ľahko všetci nepozviechajú. ()

Reklama

Reklama