Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na políciu prichádza turecká rodina, otec s dcérou, aby podali trestné oznámenie o znásilnení dcéry, ktorá je zasnúbená v Turecku, pričom podmienkou svadby je dcérina ,,poctivosť”. Znásilnením snúbenice je pošpinené meno a ohrozená budúcnosť celej rodiny. Získané dôkazy z miesta činu a výsluchy svedkov však prinesú do kauzy zvrat, ktorý bude mať fatálny dopad na tureckú famíliu žijúcu dlhé roky na Slovensku. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V tejto časti normálne v o ničom prípade opakovane ukázali, že Mohamedáni ponižujú ženy, sú to učebnicoví mizogýni. Nuž, nedá sa nesúhlasiť, avšak keby som bol progresívec, jednoznačne by mi pohlo chýbajúcim génom a tvorcov by som zažaloval za islamofóbiu a neúctu k tradíciám, ktoré si chceme privinúť až k prsiam, aby nás obohatili. ()

pallok 

všetky recenzie používateľa

Konečne epizóda, na ktorú sa dalo pozerať oboma očami. (Aj keď v mojom prípade to vyznie veľmi paradoxne - vidím dobre už len na jedno). Príbeh, atmosféra, herci, dialógy, málo afektu, nebyť tej hlúpej pridanej hodnoty - dejová linka prokurátorka versus jej "manželia", tak by bola prvá päťka v hodnotení! ()

Reklama

Reklama