Reklama

Reklama

Anti-Squat

Trailer
Francúzsko, 2023, 95 min (Alternatívna 90 min)

Obsahy(1)

Svobodná matka Inés začne pracovat v novém podniku, který nabízí nízký nájem výměnou za obsazení prázdných kancelářských budov a péči o ně. (Cinemax)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

SAINTS 

všetky recenzie používateľa

Problém zlého bývania sa týka 15 miliónov ľudí, teda takmer štvrtiny francúzskej populácie. Anti- Squat je silnou sociálnou drámou hraničiacou s trilerom. Tento film odsudzuje ľudské vykorisťovanie. Aj keď film nie je dokonalý patrí do kategorie nevyhnutných filmov, ktoré rozhodne treba vidieť, poukazuje na praktiky ktoré sú nedôstojné a nie vždy známe v údajne vyspelej spoločnosti. Výborná je v úlohe Inés Louise Bourgoin. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Je zaujímavé, koľko spoločenských sond musia točiť francúzski woke filmári, ktorí sú stále nespokojní s tým, ako tam socky utierajú hubu a liberálna multi-kulti spoločnosť im stále nevie pomôcť. A to tam tento systém majú zavedený už desiatky rokov. Pritom stále nás ťahajú k tomu, že oni sú vzorom vyspelej a tolerantnej spoločnosti. A potom im tam každý štrajkuje, študenti s vedomosťami osobitnej školy protestujú za čokoľvek, len aby do školy nemuseli, a rôzne indivíduá obohacujú spoločnosť rozbíjaním výkladov, pálením áut, priebežnou a kontinuálnou kriminalitou alebo aj takto sqautersky čakajú, kedy im už niekto niečo zadarmo dá. Fakt nasledovania hodná vyspelosť. ()

Reklama

Galéria (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené