Reklama

Reklama

Jodie, vyvolený

(seriál)
USA / Mexiko, 2023, 4 h 18 min (Minutáž: 35–48 min)

Réžia:

Everardo Gout

Predloha:

Mark Millar (komiks)

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Jodiemu je dvanáct, žije v Mexiku a zničehonic zjistí, že dokáže věci, jaké uměl jenom Ježíš. Přijme tohle důležité poslání a naplní svůj osud? (Netflix)

Recenzie (5)

cariada 

všetky recenzie používateľa

Mexický seriály tu moc nejsou. A tohle bylo celkem koukatelné. Líbí se mě jak parta dětí dokáže využít schopnosti jednoho z nich dokud je to celé ne přeroste. Skončilo to otevřeně, takže to může pokračovat, ale kdo ví. ()

punk_zero odpad!

všetky recenzie používateľa

Vzostup antikrista? Nie, ďakujem. Netflix hrá vedúcu úlohu v propagovaní satanizmu, okultizmu a nahoty do celého sveta. Je to práve táto spoločnosť, ktorá v roku 2020 uviedla na svojom twitterovom účte slová „Praise Satan“ (velebte satana). Kam netflix ešte zájde? Podporovať homosexuálov, zvrátenosti, satanistov. Nabudúce natočia seriál o tínedžerov čo si myslia že sú kone. ()

Reklama

bozka10 

všetky recenzie používateľa

Servírovanie totálnych sračiek na Netflixe pokračuje.Detský seriál nevalnej kvality s otrasným príbehom.Po dvoch peckách na Apple tv je toto veľké vytriezvenie od Netflixu. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Napriek komentárom o tom že to vyprodukoval náboženský fanatik treba liberálikov ukľudniť že v závere príde nečakaný, ale na Netflix logický a možno trochu prekvapujúci zvrat. Detský Omen: Prichádza Satan z Netflixu neurazí, občas prekvapí (najmä keď sa dozvieme čo si Jodie vyloží ako smilstvo) a tak je jeho umiestnenie medzi najhoršími seriálmi na čsfd trochu prísne, treba však dodať že cieľovkou je kategória hádam tak u14. Druhá séria by mohla posunúť seriál k dospelejším divákom podobne ako sa to podarilo u Stranger Things, avšak taký boom a kvalitu to (ak sa jej vôbec dočkáme) určite nedosiahne. ()

Galéria (62)

Reklama

Reklama