Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Trojčlennú rodinu Anchor-Ferrerovcov drží vo vlastnom dome dvojica zločincov Honey a Molina ako rukojemníkov. Starší pár s dospelou dcérou je uväznený a vystavený miestami až desivému teroru. Jedinou stopou, ktorá naznačuje, že rodine hrozí nebezpečenstvo, je odkaz na obojku ich utečeného psa. Policajný inšpektor Jack Caffery sa snaží nájsť pravdu a zároveň sa vyrovnáva s vlastnou traumou z nevyriešeného zmiznutia svojho brata spred dvadsiatich rokov. (HBO Max)

(viac)

Recenzie (7)

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Další z mnoha britských kriminálek ale v tomto případě nemá cenu ji věnovat svůj čas. Téma zajímavé zpracování nudné. Vydržel jsem 2 díly. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica ďaleko lepšia. Záver to opätovne zdvihol. Celkový dojem je ale rozpačitý. Je mi jasné, že nie každý počin musí byť na jedno kopyto, no ten miestami úmyselný, komediálny nádych mne osobne príliš nesadol. Medzi 3-štyri. Možno viac ku štyrom to ťahá. ()

Reklama

Mamlas 

všetky recenzie používateľa

Typická ukázka současné komerční seriálové tvorby. Tak 3/4 stopáže tvoří vata ze zbytečných záběrů. Aktéři dlouze chodí, důležitě se rozhlíží, žvaní, nad čímsi vážně dumají či tropí něco, co je nezajímavé a vůbec na tom nezáleží. A minuty a desítky minut se vlečou, aniž by přinášely cokoli... Jinak sledujeme dva šašky v roli únosců, pomalu pátrajícího mladého policistu ve vztahu s ošklivou paní v roli policistky a tak podobně. Prostě všehochuť, jak to má a normativně asi musí být. Tohož výsledkem je, že to stojí celkem za prd. (23%) ()

argo.smile 

všetky recenzie používateľa

Klasicka Britania aj ked som videl o dost lepsie, zial tie sa tocili par rokov dozadu. Nadhodnotim o pol*  naviac lebo som zabil aj cas a nenutilo ma to pretacat az do konca. Prijal by som mozno aj dalsiu seriu. Malo to svoje muchy, semtam nezmysel, semtam som sa pousmial nad blbostou niektorych postav a diery v scenari... ale taketo veci sa v dnesnej dobe deju uz skoro v kazdom seriali. Pre moje potesenie svoj ucel splnilo. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama