Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor archeológie Feneman (Debbie Rochon), ktorá sa pred nimi pokúsi ujsť. Oni ju však nájdu a prichýlia ju k sebe. Na druhý deň ráno sa však začnú diať záhadné veci... (beso74)

Recenzie (2)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Nízkorozpočtový horor, ktorý vyniká akurát svojou naivitou a do neba volajúcim amatérizmom. Archeológia je tu zobrazená ako veda, kde stačí najať skupinku študentov z USA, a oni sú už tak chytrí, že stačí 3x zakopať a na svete je unikátny objav. Samozrejme, všetky kovové veci v zemi (prilby, meče)sú aj po vyše 1200 rokoch ligotavo naleštené, bez stopy po hrdzi, v stave, ktorý by závidela nejedna Škodovka po 2 rokoch užívania. Slabý scénar a mizerné herecké výkony sú zárukou toho, že sa divák niekoľko krát zasmeje nad tým, čo vidí, ale bohužiaľ, vyľakať ho nemá čo, stvorenia z bažiny sú ako keby z klipu Jožin z bažin. Za zmienku tu stojí snáď len fakt, že aj keď sú tu všetci nejako pribrzdení, ale hlúposť silnejšej polovičky ľudstva v tomto filme je bez hraníc. ()

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Na férovku musím říct, že jsem to čekal horší. To ovšem nic nemění na faktu, že jde o levnej a tupej brakovej horor, kterej je zábavnej hlavně svou nechtěnou stupiditou. ()

Reklama

Reklama