Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yann má strach z lietania predurčený takpovediac od narodenia. Na svet totiž prišiel kdesi nad Pacifikom a jeho matka na to doplatila životom. Od tej chvíle Yann nikdy nesedel v lietadle. A iba irónia osudu chcela, že Yann je dnes letový inštruktor na simulátore. A aj keď sú možnosti prekonania dávnej traumy pre Yanna neobmedzené, neexistuje nič, čo by Yanna prinútilo opäť si sadnúť do skutočného lietadla. Až do momentu, kedy nestretne Alice... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (51)

Thomick 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhý době jsem si pustil francouzskou komedii v originále (naposledy snad Drž hubu) a nelitoval jsem ani vteřinku. Dala mi neotřelý životní moudra, skvěle vrstvenej příběh, ohromně přirozený herecký výkony a pořádnou dávku neodolatelnýho úsměvu Marion, kterou jsem dneska tolik potřeboval. Merci beaucoup! ()

arnybossy 

všetky recenzie používateľa

Úprimné, romanticke, vtipne, inspirujuce, jednoducho francuzske. Muzi zaiste ocenia dverovy test, ktory im ulahci vyber zivotnej lasky....a zeny sa zase dozvedia vyhody prehltania :) Dalsi z tych filmov, ktory vo mne nieco zanechal. No a neda mi nespomenut tuto milu definiciu postele: '' The bed is something private. You make love, dream and there you take your last breath. You run to bed, when you are a kid to cry yourself out. You share your deepest secrets with it. The bed is blessed.'' ()

Reklama

venison 

všetky recenzie používateľa

Na francouzskou komedii velmi povedené - nikdo tam nepadá, neřve ani se tam neuráží, proto přidávám jednu *.. Hlavní hrdina mi moc sympatický nepřišel, ale všechno herecky vynahradila (tentokrát blonďatá) úžasná Marion Cotillard.. Celé se odehrává kolem letectví, ale krom trenažéru se ve filmu moc nelítá.. Jedná se především o milou romantickou komedii plnou paradoxů :-) Smíchy se neřežeš, ale celý film se usmíváš :-) ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Narozdiel od dvoch nasledujúcich filmov Rémiho Bezançona to nebolo až tak silno realistické, ale typický štýl podania príbehu bol aj v tomto prípade jasne v Rémiho réžii. Trochu mi prekážala tá absurdnosť vývoja deju a niektorých scén, no ako celok to bol veľmi príjemný a v podstate aj napínavý film. Tá letecká zápletka v podobe traumy a strachu tam zohrala veľkú rolu, no a potom samozrejme romantická zápletka s dilemou o tom kto je "tá pravá". Ale rozhodne to bol nadpriemerný film. Francúzi to proste v tomto žánri vedia a americká kinematografia môže len a len závidieť, pretože väčšina komédií z USA vyznieva dosť trápne a chýba im ten príjemný dôvtip. ()

ivamka 

všetky recenzie používateľa

Veselý životní příběh, kdy do sebe všechno zapadá. Žádné monstrozní záběry, ale jen cesta životem, která je plná náhodných setkání , nenásilného humoru a nečekaných myšlenkových pochodů, které vlastně každý má. U téhle komedie jsem se neřehtala, ale culila při smutných i napínavých scénách, protože vlastně nikdy nevíte, jak to dopadne. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • Na začátku filmu srovnává vypravěč díry v sýru Gruyere a letecké nehody (pravděpodobnost, že najdete v sýru díru skrz naskrz je stejně malá, jakože se stane letecké neštěstí), ale Gruyére žádné díry nemá, to Emmental je proslulý sýr s velkými dírami. (PogoJoe)

Reklama

Reklama