Reklama

Reklama

Bozk draka

  • Česko Polibek draka (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Elitný čínsky policajt Liu Juan prichádza do Paríža splniť ťažkú a mimoriadne nebezpečnú úlohu. Jeho protivníkom sa stáva skorumpovaný inšpektor Ricard, ktorý sa neváha zbavovať nepohodlných svedkov tak, aby už nikdy neprehovorili. Rovnaký osud by nepochybne čakal i americkú prostitútku Jessicu, Juan sa ju však rozhodne zachrániť. Obstáť proti obrovskej presile však nebude ľahké... (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (250)

JohnnyD odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak jedna z najväčším akčných hviezd súčasnosti nakrúti takýto film, tak potom je jasné, že akčný film je úplne v prdeli. Niečo strašné. Neznášam ten súčasný trend, že sa z prázdnych béčkových sračiek snažia videoklipový režiséri nasilu spraviť nejaké umenie s použitím rôznych filtrov a podobne. Snažia sa zakryť, že scenár je o ničom. Je to ako pozlátené hovno - stále to je hovno. V osemdesiatych rokoch si tvorcovia uvedomovali, že majú zlý scenár a nesnažili sa to zakryť. Pridali tam ešte pár výbuchov, nejakých 10-20 vrážd, predĺžili vlasy hlavného hrdinu a dali mu dole tričko. A ľudia sa bavili, pri Kiss of the Dragon som sa neskutočne nudil. Príbeh je strašný, na hranici s nepríbehom. Poetika Hong Kongu tu nie je a ani vedomá béčkovitosť amerických filmov. Herci sú strašný, akčném sekvencie nezaujímavé, príbeh nezaujímavý, gradácia o ničom a hlavne NUDA. Nepamätám si veľa filmov, pri ktorých som sa tak nudil. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Co Čínská čtvrť? - Tam budeme nápadný. - Vem si paruku a kimono!" Hledání mrňavého asiata s rychlýma končetinama uprostřed nekonečného množství podobných týpků je úkolem hodným pařížské kriminálky. Jedině policie je totiž schopná dodat organizovanému zločinu tu správnou štábní kulturu, ale vyřešit tento malý žlutý problém bude patrně nad její síly. Přiznám se, že mám rád akční filmy, ve kterých "ten správný" vymetá podlahu s "těmi mocnými", ale tady nemohu jít s hodnocením výše, neboť akce byla rušena přehnaným množstvím zbytečně slzopudných okamžiků. ()

Reklama

Lima 

všetky recenzie používateľa

Docela příjemné překvapení. Sice béčko, ale na nic hlubokomyslnýho si to nehraje, má to šmrnc a spád a hlavně - Jet Li se nefláká a v závěrečné bitce proti skupině cvičenců evokuje dávné časy Bruce-Leeho. Dokonce se i v rámci možností snaží hrát. Tcheky Karyo je charismatický záporák jak má být a Bridget Fonda hraje jako o život. Kdyby produkční dílna Luca Bessona chrlila jenom takovýhle oddechovky, tak nemám sebemenších námitek. ()

Hees 

všetky recenzie používateľa

Kto tomuto písal dialógy tak ja by som ich napísal dva krát lepšie. Napriek výraznému nedostatku kvalitných dialógov film nie je až tak zlý, čo sa vlastne nad tým čudujem a prekvapuje ma to. Súboje sú rutinné okrem súboja ku koncu filmu kde je vidieť aj aká taká bojová taktika v spleti tých kopancov a svištiacich pestí (súboj v policajnej kancelárii). Príbeh je tiež úplne priemerný. Otázka znie teda čo baví na tomto filme? No zrejme je to dobre mixovaná akcia s príbehom a kratšia stopáž tiež filmu pomohla nenudiť po celú dobu. Posledné súboje sú teda najlepšie s filmu, preto zostáva po ňom dobrý pocit. ()

HateBreeder 

všetky recenzie používateľa

Parádní akční film, ve kterém dominují Jet Li a Tchéky Karyo. Jet ztvárnil klasicky tichého a málomluvného hrdinu, který přišel odnikud a nikdo jej nezná. Tchéky zas předvedl záporáka, který se jen tak nevidí, jeho cholerické záchvaty byly skutečně perfektní. Tento film určitě patří k Jetovým lepším počinům, jednak díky dobrým hercům (Bridget Fonda, Burt Kwouk) ale taky příběh není jen bezduchá akce, ale má hlavu i patu. Ve svém žánru patří k nejlepším. Říká se tomu, Polibek draka. Polib mi prdel! ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (10)

  • Scéna, ve které Jet Li napadne Lupa (Max Ryan), měla být natočena odděleně. Nejdříve dialog, až pak bojová scéna. Režisér však po skončení dialogu neřekl "cut", a tak Jet Li zaútočil. Vystrašený výraz Maxe je tedy opravdový. (D3VIL)
  • Poslední natáčecí scéna byla rvačka s plnou tělocvičnou karatistů. (adams89)
  • V sirotčinci je dcera Jessicy zaznamenána jako "Isabel Kamen". Isabel je skutečné jméno herečky (Isabelle Duhauvelle), Kamen je potom příjmení jednoho z tvůrců filmu - Roberta Marka Kamena. (D3VIL)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené