Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gangster Yann, známý jako Dobrman, dostal svou první pistoli snad už když se narodil. Teď vede gang nebezpečných šílenců a překonává všechny rekordy ve zločinnosti. Po sérii krutých bankovních loupeží je ale začne pronásledovat pařížská policie vedená hyenou v policejní uniformě, Christinem, který má pouze jediný cíl: Dostat Dobrmana za každou cenu! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (80)

Rami 

všetky recenzie používateľa

Tak tomuhle říkám skvělá popkornová akční zábava. Pokuď se neštítíte "trochy" té brutality, rychlého střihu a ujetých hlášek, tak je to film pro vás (stejně jako pro mě). Nechápu některé komentáře, když srovnávají tento snímek s Leonem. Tohle není Leon a ani si na něj nehraje. Tohle je Dobrman! Je to šílená akce partičky šílenců ujíždějících na tripu. Tenhle film mám prostě rád a ačkoli to je na 4 hvězdičky dám 5 (87%) - inu je to srdcovka. :-) ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Francuzsky pokus o drsny akcny film ........ ked sa toto povie, tak ma po 1. napadnu francuzske kriminalky 70. rokov. Po 2. Napadne ma film Leon so Jean Reno. Toto nie je drsny akcny film. Toto je drsne sa tvariaci akcny film s kopou drsnych kecov a dristov. Pricina Angazmanu vyborneho Cassela mi je neznama. 20 % ()

Reklama

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Film bez jediného kladného hrdinu, účelový kalkul chladný ako psí čumák. Nulové symatie, kreatúry na n-tú a nezachraňuje to ani hluchonemá Belluci, ktorá je pre zmenu počmáraná ako šašo. Zbytočne hrotený film, brutalita chvíľami nechutná a scénar ako sito na halušky. Jediný klad je tradične ďabelský Tchéky Karyo, ktorý je tradićne odporný a slizký. Áno Dobbermana Leon s prehľadom válcuje a ešte ma prst vo výfuku. Ja ho ukladám do šuflika "raz a dosť" hneď vedľa podobne blbých Purpurových riek 2. 45% ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Francúzska reakcia na všetky aktuálne trendy (Rodriguez s Tarantinom, BAD BOYS, Hongkong) aj Luca Bessona pod taktovkou psychedelického Holanďana ma kedysi úplne odpálil svojou preštylizovanosťou, cynizmom a feťáckou optikou, v podstate je to ale nezmyselný (a dramaturgicky ťažko nezvládnutý) videoklipový mišmaš, v ktorom sa Cassel nijak zvlášť nepredviedol (a niet sa čo diviť, keď všetky vedľajšie postavy majú viac priestoru než on sám) a z ktorého dlhodobo vyčnieva iba nehorázne psychotická kreácia Tchékyho Karya, lebo taký zvrhlo ostrý fašistický zmrd na strane polície sa snáď inde ani neobjavil... ()

Legas 

všetky recenzie používateľa

Na Dobrmanna jsem se rozhodl podívat kvůli velice cool traileru. Bohužel veškeré to COOL se odehraje v prvních deseti minutách a potom se film dost vleče. Na akci si musíte dost počkat a až k ní dojde (scéna z diskotéky), tak nestojí za řeč. Navíc takové hnusné filmy, kde zkažený policajt strká batolátkům granát do postýlky místo hračky, opravdu nemusím. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo francúzskej metropole Paríž. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama