Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (128)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ten poster vyzerá poriadne desivo, ale našťastie som sa pri rozhodovaní, či si to pozriem neriadil ním, ale zaujímavým popisom. Takýto typ sci-fi mám celkom rád, a musím uznať, že Nemci natočili naozaj parádny projekt. Aj keď sa to svojim charakterom trochu ponášalo na In Time, tak Paradise išlo našťastie svojou cestou, ktorá bola rozhodne originálna. Aj keď čítam, že ľudia neboli so spracovaním tohto konceptu celkom spokojní, mne sa to celkovo pozdávalo a som rád, že tam tej akcie bolo relatívne málo (aj tá, čo bola, mi však išla na nervy). Celkovo Nemci uchopili tento námet kvalitne, a za mňa to bolo napokon veľmi milé prekvapenie, ktoré stojí za to vidieť. Mimochodom, je to aj na zamyslenie, či by takéto "trestanie" zločincov alebo dlžníkov bolo na mieste (keďže by to mohlo mať aj takéto dôsledky). 5* ()

angel.CZ 

všetky recenzie používateľa

Velmi zajímavá myšlenka která ještě není až tak okoukana (ano, pár podobných filmu je). Ovšem co se týče spadu a rychlosti děje, mohlo to jít trošku rychleji a mít větší spád, poté by jistě bylo vyšší hodnocení. Za erotickou scénu se stařenkou by měl herec dostat fakt velký honorář 😅. 60% a je to mezi 3-4* ()

Reklama

a0001 

všetky recenzie používateľa

Aj napriek podobným témam si udržal originalitu, nečakajte ani príbehové klišé, film prekvapuje príbehom, priebehom, nápadom a v neposlednej rade aj myšlienkou. Taký komplexný funkčný film som nečakal. Justin s tým "svojím" tínedžerským konzumným, z časti aj klišé filmom tomuto nemôže priamo ani konkurovať, aj keď zaslúži bod za "prvenstvo". ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Německé sc-fi, které svým budgetem je dosažitelné i v našich podmínkách, s další variací boje jedince proti systému/korporaci ve vizuálně autentické budoucnosti s námětem obchodování s lidským věkem, Škoda že koukat většinu filmu na sympatického hlavního hrdinu aka slepec z Rande naslepo (2017) jak utíká se starou bábou není moc sexy podívaná. Něco to mělo, ale výsledek sotva průměr. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Sci-fi koketujúci s možnosťou obchodovania s ľudskými rokmi, s niektorými prvkami (miestami) nepriamo pripomínajúci určité časti In Time. Minimum akčných, ktoré občas spôsobia ako snímky z B-čkových filmov. Vedenie príbehu nie je zlý, ale v druhej poloviny to trochu stráca na tempe. Záver nie je taký rázny, akým by mal byť. Rozbor charakteru postáv je spíš na priemernej úrovni (vývoj a premena jedného charakteru je však dobre viditeľný). V rukách skúsenejšieho režiséra by to mohol dopadnúť ešte lepšie. Po VEĽMI dlhom období jeden pomerne slušne natočený a rozohraný film v produkcii Netflixu. Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Galéria (42)

Reklama

Reklama