Reklama

Reklama

Fear the Night

Trailer 1

Osem žien oslavuje rozlúčku so slobodou na odľahlom statku v kalifornských kopcoch. Ich zábavu preruší príchod maskovaných votrelcov, ktorí miesto obkľúčia a začnú strieľať na domácich a hostí šípy. Jednou z návštevníčok večierka je Tess (Maggie Q), vojenská veteránka, ktorá bojuje so svojimi závislosťami i ťažkosťami zapadnúť medzi ľudí. Teraz ju však čaká neľahká úloha namotivovať ženy, aby sa vzopreli útočníkom a zachránili si svoje životy. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (3)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

B-čko s jednoduchou zápletkou a nekomplikovaným scenárom – jedna bývalá vojačka pošle zopár chlapíkov na benzince na teplejšie územie, ktorí za to chcú smrteľne znepríjemniť rozlúčkovú party žien. Z danej koncepcii, aj keď ničím neprekvapí, by sa dalo vytiahnuť aj omnoho viac. Maggie Q stále má charizmu a je v dobrej forme. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Keď na vás začnú počas chlastačky padať vystrelené šípy, nemusí ísť vždy o Winnetoua Budaja, alebo stádo proradných Siouxov, ale možno práve alkoholujete s Maggie Kvé, a banda mizogýnov vám nechce dopriať poriadne promile pred dobrovoľným vstúpením do fázy pred rozvodom, teda svadbou. Inak film neposkytuje žiadne napätie, ani vzrušenie, teda ak vás nerajcuje čo i len pohľad na Havajčanky v brutálnej temnote, kde sa v 80% záberov filmu orientujete len podľa zvuku. ()

Reklama

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Santa Clarite (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama