Reklama

Reklama

Oedipus Rex

všetky plagáty
Dráma / Krátkometrážny
USA, 1972, 5 min

Scenár:

Josh Becker, Sofoklés (divadelná hra)

Hrajú:

Bruce Campbell

Recenzie (6)

JerryMalfoy97 

všetky recenzie používateľa

Se zavřenýma očima a staženýma půlkama dávám jednu * za Brucee, jinak to nemá absolutně smysl sledovat.. i Vánoční besídka základní školy je zábavnější. %15 ()

Karlos80 odpad!

všetky recenzie používateľa

Panejo tohleto je opravdu zláštní druh umění a já myslel že němý film, je už dávná historie..Od stolu k amatérskému divadlu, tohle by snad zvládla (ne-li lépe) každá přeci jen trochu umělecky a divadelně založená středoškolská nebo vysokoškolská grupa ne? Kam se hrabé sueralismus a avantgarda...Provokace nebo jaký-si druh umění? Pro me bohužel nekoukatelný odpad! ()

Kusko.t2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Študentská verzia dejín starovekého Grécka Josha Beckera, ktorú ako 13 ročný vyprodukoval v rámci svojho školského projektu na 8 mm video formát “Super 8“ ako zábavný krátkometrážny film s úzkou skupinkou ochotníkov, medzi nimi aj mladučkým Bruceom Campbellom ako kráľom Kreónom v hábite. Keďže sa jedná o nemý film, dialógy sú s odstupom času predkladané po jednotlivých scénach pomocou tituliek – textu napísaného bielou kriedou na tabuľu. Bohužiaľ ale z veľkej časti v nečitateľnej forme z dôvodu nekvality záznamu. Preto som sa musel uchýliť k takémuto bezvýznamnému hodnoteniu, nič som z toho proste nemal. ()

blackJag 

všetky recenzie používateľa

Mladý pásek Bruce Campbell jako Kreon (měl by to být ten bufoš v hábitu mírného lila odstínu), ve školním projektu (vyprodukovaném během obědové pauzy), který zpracovává notorické divadelní téma formou němého filmu :-) Asi můžeme být rádi, že se to vůbec dochovalo, ale význam to má hlavně jako home video pro samotného Bruce (a ty další "herce"). V každém případě by tyto krátkometrážní chujoviny měly mít na CSFD svou vlastní kategorii... ()

adooo 

všetky recenzie používateľa

No tak trošku názor je každého vlastný, ale vytvoriť takéto niečo dá partii chlapcov viac než zabrať. Tak nemý a čo? Myslíte si, že mladý chalan sa dostane k špičkovej kamere? A nápad s tabulou a kriedou bol skvelý, je pravda, źe je to výrazne na prd čitatelné, skôr nečitatelné ale čo čakáte od takej kamery...ale už vtedy bol bruce predurčený na niečo vyššie..v´daka Bohu za takých skvelých kamarátov ako Becker, Spiegel, Raimiovci a ďalší :) ()

Reklama

Reklama