Reklama

Reklama

Špióni v ohrožení

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený agent se rozhodne za každou cenu pomstít smrt špiona v utajení, kterou má na svědomí zrádce v řadách výzvědné služby. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Aj keď nie som nejaký extra fanúšik špionážnych filmov, tak indickej produkcii proste neodolám. Po scenáristickej stránke to bolo celkom vydarené, ale tie postavy mi v tomto prípade akosi nesedeli. Niektoré tie ťahy tajných agentov mi prišli mimoriadne amatérske, zatiaľ čo niektoré veci hnané do absolútne komplikovaných riešení. Pritom vidno, že na samotnej dejovej línii si dali tvorcovia záležať. (pozor spoiler) Najtrápnejšia scénka je to, keď pozvú na večeru Mirzu, ktorého sa chystajú otráviť, a úplne nenápadne sa všetci vyhovoria, prečo to nejdú jesť a potom zízajú na neho, kým si dá prvé sústo - tomu sa povie mega profi prístup tajných agentov :( Keď to tak porovnám, tak z indickej produkcie sa mi oveľa viac páčil špionáčny film Mission Majnu. ()

bearmeedek 

všetky recenzie používateľa

Takový klasický špionážní příběh, v jiném podání, než jsme býváme zvyklí. Indové mají vždy jiné podání a je třeba s tím počítat. Nechybělo i několik live písní, jak mají ve zvyku, a proto i ta delší stopáž. Když není zrovna v plánu jiný film a Hollywood zrovna stávkuje, tak to není špatná volba. 74%. ()

Reklama

Puddle 

všetky recenzie používateľa

Špionážní film s kvalitní atmosférou a zajímavými ženskými hrdinkami. Tabu v titulní roli byla velice sympatická a správně tajemná. O chlup kratší to možná ale být mohlo. Slabší čtyři. ()

coulismoulis 

všetky recenzie používateľa

Vypadá to dobře, probíhá to dobře, ale pak se do toho zase začne pomalu vkrádat absolutní devótnost k vlasti, opuštěné špionky zůstanou opuštěnými (, i když nemusí a asi ani nechtějí), práce pro Bharat je sice zdrcující, ale má prostě přednost. P.S. dušman je tentokrát nejen bohatý prohnilý Mirza, ale taky celá Amerika, lol. To jsme pokročili 😊 ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Na špionážnu drámu z Indie celkom fajn, je pravda, že tie herečky inak niektoré na 52 a tak nevyzerajú, asi to je v génoch, hoci tí naši Indiáni tieto gény akosi už tak neprejavujú a oni vyzerajú na 52 už v tridsiatke po štrnástich deťoch. Podpísal sa ale pod to Netflix, ktorý samozrejme, že aj do Hinduistanu ako nosnú líniu všetkého dá lesbickú špiónku a vlastne mimo vyriešenia tej akože krimi špionážnej línie tu je nejaký coming out ako rovnako dôležitá téma. Treba brať do úvahy, že film je indickej proveniencie, čiže má to svoje typické, čo nášmu divákovi vadiť môže, nemusí, a možno si zvykne. Ale klasický volič Oľano, ktorý stále čaká na 500 eur za voľby, ten sa v tom možno aj nájde. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • Film je založený na špionážnom románe Amara Bhushana "Escape to Nowhere". (Arsenal83)
  • Hlavné natáčanie začalo v októbri 2021 podľa plánu v Dillí. Finálna produkcia prebehla v apríli 2022 v Kanade. (Arsenal83)

Reklama

Reklama