Reklama

Reklama

Medellín

Trailer

Mladého youtubera Brahima unesou v Kolumbii překupníci drog. Jeho bratr Réda přesvědčí svoje kamarády Stana a Chafika, aby s ním vyrazili na záchrannou misi. Ale vymkne se to z rukou. S pomocí kolumbijské policistky a bývalého amerického agenta se jim podaří Brahima vystopovat a pokusí se ho ze spárů drogových dealerů vysvobodit. (Prime Video)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (18)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Komédia s úchylným a brutálnym humorom v štýle Bad Boys. Komediálnych scén, ktoré ma rozosmiali tam až tak veľa nebolo, miestami tam boli aj úplne hluché miesta, ale akonáhle došlo na akciu, tak som vrnel blahom. Deväťdesiatková oldschool akcia vo veľkej miere s reálnymi kaskadérskymi kúskami. Sú tu jak cool naháňačky, krvavé prestrelky tak aj pár drsne pôsobiacich kratučkých bitiek. Často sa tu citujú alebo rovno vykrádajú iné filmy, ale keďže v kvalitnom prevedení, tak to nevadí. Keby bolo ústredné duo vtipnejšie, a film lepšie fungoval mimo akcie, tak by som dal aj štvrtú hviezdu. Takto je to príjemná oddychová jednohubka. 6/10. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Aj keď som z obdobných bláznivých komédií už vyrástol, tak musím uznať, že tento francúzsky kúsok z Medellínu ma celkom milo prekvapil. Scenár je vcelku originálny a exotické prostredie Narcos v Kolumbii tomu dodáva skvelú atmosféru. Samozrejme, vyskytlo sa tu mnoho absurdít, ale v danom kontexte to celkom vhodne zapadlo do scenáru. Herecké obsadenie úplne sadlo na dané postavy hrdinských "záchrancov", ktorí vyhlásili vojnu kartelu. Príjemne som sa pobavil, takže zaslúžené 4* (nebavili ma akurát tak predimenzované akčné scény - ale bez nich by to asi v tomto prípade fakt nešlo). ()

Reklama

dannyyy 

všetky recenzie používateľa

Jako komedie to moc nefungovalo, a to asi kvůli ústřední trojici, která humorná prostě není, jako jiné francouzské party. Nicméně velmi překvapilo po akční stránce. Honičky byly dobře natočené a závěrečné "vyproštění" bylo, jako z akčního bijáku. Samotný konec hodně překvapil. U komedií na to nejsem zvyklý. Rozhodně lepší průměr. ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa

Řekl bych, že Francouzské komedie už mají svou zlatou éru za sebou a přecijen v posledních letech už ani ta jejich kvalita, ani množství už není tak velké, a ani ta nová generace herců už není tak výrazná. Ale občas se najde nějaká ta vyjímka, která pronikne do širšího povědomí, a Medellín má určitě potenciál se jím stát, ačkoliv je ve výsledku jen klasickou rutinní blbinou, která ale neurazí, a v určitých momentech solidně zabaví a dá se u ní prostě jednoduše vypnout. ()

drackula 

všetky recenzie používateľa

Najskôr sa to tvári ako juhoamerická obdoba Hangover, ale následne chce príbeh vyzerať akčne-cool ako Mission Impossible. Prvá polovica ma bavila, ale čím viac a blížil záver, tým viac sa to kazilo. Finále bol už len nelogický klinec do rakvy, lebo "netušíme ako to ukončiť, tak tam dajme veľký výbuch ako v 80s". 50% Amazon ()

Galéria (24)

Reklama

Reklama