Reklama

Reklama

Muži v čiernom 2

  • Česko Muži v černém 2 (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sú to už štyri roky, čo tajní vládni agenti Kay (Tommy Lee Jones) a Jay (Will Smith) odvrátili hrozbu intergalaktickej katastrofy obrovských rozmerov. Kay sa medzičasom po vymazaní spomienok pod menom Kevin Brown vrátil do bežného života a Jay i naďalej pracuje pre MIB - bohato dotovanú, neoficiálnu vládnu agentúru, ktorá reguluje mimozemský život na našej planéte. V priebehu vyšetrovania zdanlivo rutinnej záležitosti Jay odhalí diabolský plán, zosnovaný nepriateľskou kylothianskou potvorou Serleenou (Lara Flynn Boyle), ktorá sa maskuje vizážou zvodnej modelky. Keď Serleena vezme ako rukojemníkov celú budovu MIB, zostáva iba jediná osoba, na ktorú sa môže Jay obrátiť - jeho bývalý partner. Nastáva boj s časom a počas neho musí Jay presvedčiť Kaya, ktorý stratil všetky spomienky na svoju kariéru pri MIB a zároveň je jediným žijúcim človekom s vedomosťami potrebnými na záchranu galaxie, aby sa opäť pridal k MIB. Inak sa Zem stane obeťou totálnej deštrukcie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (565)

MM11 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačně zklamaní. Snímek nemá téměř žádnou vnější kostru a na jeden povedený gag čekáte vzhledem k stopáži neúměrně dlouho. Sonnenfielda bych přímo neobviňoval - může za to stupidní scénář a pár vedlejších postav (Rosario Dawson je totálně nevýrazná). Spousta hloupostí rovněž dokazuje, že inteligence prvního dílu byla asi jen statistická odchylka. Po všech stránkách kalkul a zbytečná snaha jinak kvalitních herců. ()

Galadriel 

všetky recenzie používateľa

O hodně slabší než jednička, ale občas se i tady některé věci povedly (hlavně úplný konec, přílet Serleeniny lodě, ...). Hlavní problém je v tom, že už tohle už těžko mohlo být originální (což první díl bezesporu byl) a tudíž se vytrácí velká část kouzla. Ano, je to slepenec, je to málo nabušené, ale pro mě pořád solidní oddechová zábava, i když s odstupem času už vlastně pořádně ani nevím, o čem to bylo. ()

Reklama

Pítrs85 

všetky recenzie používateľa

Sice horší než předchozí díl, ale ten nastavil laťku natolik vysoko, že se jí jeho následovníkovi zkrátka překonat nepodařilo. Ale i tak je to efektní podívaná, s fajn hláškama (vede mimozemskej čokl) a s asi nejrozkošnější mimozemšťankou ever. Dalším plusem je Johnny "Jackass" Knoxville, zde dokonce v dvojitý dávce. Skvělá oddychovka, kde se doporučení vypnout mozek mění v příkaz ;-) ()

hippyman 

všetky recenzie používateľa

po jedničce neoriginální, místy zoufale nevtipné, většinu času o ničem... na druhou stranu párkrát se člověk opravdu zasměje (někdy to ovšem nejspíš nebyl záměr tvůrců) a 88 minut je tak akorát... jen by na konci neškodilo na konci bliknout i nám, divákům, abysme to dostali ze svých vzpomínek... :) oddechovka, ale jo... 50% ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Dvojka je trošku slabšia, ale stále je to film kde sa dá zabaviť. Nápady rovnako ako v predošlom diely nezostali len na papieri a s vyšším rozpočtom prišlo aj viac akcii. Rovnako zaujímavý je aj príbeh. Tommy Lee Jones už tu nie je taký frajer ako v prvom diely za to postava Willa Smitha je zaujímavejšia a ešte o niečo lepšia. Dvojka sa riadi heslom všetkého viac aj keď minút ma menej, za to tempo filmu skoro nikde nedrhne. 65% - 3* ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (28)

  • V závěru filmu vystupuje agent J (Will Smith) z vozidla napravo. O scénu dříve však řídil vůz na levé straně. (Lucasion)

Súvisiace novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (viac)

Reklama

Reklama