Reklama

Reklama

Love Story

  • Česko Love Story (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Filmová romance vypráví příběh dvou mladých lidí, kteří se i přes odpor svých rodičů rozhodnout vzít. Oliver a Jennifer musí začít od úplného začátku, jelikož Oliverův bohatý otec dostál svým výhružkám a Olivera vydědil. Ani po několika letech se vztahy mezi synem a otcem nelepší. Navíc mladý pár zjištuje, že Jennifer nemůže mít děti. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (209)

neoBlast 

všetky recenzie používateľa

Jak všední název film dostal, tak i absolutně obyčejné zápletky a děje se zuby nehty drží. A je pro mě překvapivé, že funguje. To je zapříčiněno hlavně přesnými herci, jež se drží skvěle napsaných charakterů, kterým je nemožno nefandit a nepřát lásku. Vždyť korejskou romantickou klasiku A Moment to Remember můžeme považovat za remake melodramatu Love Story z roku 1970. 80 % ()

danecek24 

všetky recenzie používateľa

28. Zlatý Glóbus za rok 1970 - cena (5) - *Nejlepší film (drama), *Nejlepší herečka (drama) - Ali MacGraw, *Nejlepší režie - Arthur Hiller, *Nejlepší scénář - Erich Segal, *Nejlepší hudba - Francis Lai + nominace (2) - Nejlepší herec (drama) - Ryan O'Neal, Nejlepší herec ve vedlejší roli - John Marley ()

Reklama

Mishqo 

všetky recenzie používateľa

toto nie je žiadny béčkový, presladený, patetický romatnický film, toto je láska...krásne citlivo a prirodzene natočené a taktiež veľmi smutné...už na začiatku sa dozviete k čomu dospejeme na konci a aj tak sa s tým nebudete chcieť zmieriť a dúfať že sa to nejako zmení...slzy boli...zožral som tento film aj s navijákom...a výborná hudba len vylepšila celkový dojem ()

01Zuzana10 

všetky recenzie používateľa

Love Story som si chcela pozriet hl. kvoli znamej nadhernej hudbe, kt. som poznala a milovala este pred tymto filmom. Ta si zasluzi speci hviezdicku. Je mi luto, ze som sa nedokazala vzit a nejak precitit dej, ich situaciu.. Hoci napr. Ali ako Jenny, ci otec Olivera hrali skvelo... Od zaciatku sa mi to pacilo, no cim dlhsie som to divala, nadsenie ma opustalo.. skoda. Nevtiahli ma do deja. Ale film je rozhodne worth watching. /ako oblubenkyni peknych film. obrazov - sa mi pacili zabery na univerzitu z vonka. Nevim preco.. to len BTW / jo a este 1 postreh.. jaksi mi tento superromantikus pribeh nepasuje do doby, kedy vznikol... to vite, presda ista ..,,revolucia" - uvolnenost vo vybere partnerov a pod. ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Druhé filmové stretnutie s Ryanom O'Neal (po Papierovom mesiaci), a opäť trefa do čierneho. Teda nie absolútne, ale tento už klasický romantický príbeh so skvelými hereckými výkonmi, parádnou réžiou a krásnou hudbou ma strhol do víru klavírnych melódií a snovej love story s tragickým záverom. Film pojednáva o problémoch, ktoré sú aj dnes aktuálne - mladícka rebélia, vzťah medzi deťmi a rodičmi, potreba samostatnosti a vysnený ideálny život, ktorý nikdy nie je taký, ako si predstavujeme. K plnému počtu chýbalo málo. 85% P.S.: Štek Tommy Lee Jonesa je na nezaplatenie, spoľahlivo na pár minút rozochvel moju bránicu. ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (16)

  • První film Raye Millanda, ve kterém se objevil bez příčesku, který nosil po desetiletí. (Kulmon)
  • Stejnojmenná kniha vyšla ještě před uvedením filmu do kin. Není však jeho předlohou. Studio si jí objednalo u autora scénáře Ericha Segala, aby se snímek dostal do všeobecného povědomí ještě před kinopremiérou na Valentýna. To se povedlo na výbornou. Z knihy se totiž stal okamžitý bestseller. (DaViD´82)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Ryan O'Neal

Zemřel herec Ryan O'Neal

09.12.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřel americký tvůrce nominovaný na Oscara a dva Zlaté glóby, známý díky legendárním snímkům jako Barry Lyndon, Love Story a Papírový měsíc, herec Ryan O'Neal. Smutnou… (viac)

Reklama

Reklama