Reklama

Reklama

Do hlbiny

  • Česko Do hlubiny (viac)
Trailer

VOD (1)

Atraktívni mladí ľudia Jared (Paul Walker) a Sam  (Jessica Albaová) si bezstarostne žijú v prívese pri pláži na Bahamách. Sam pracuje ako sprievodkyňa v miestnom vodnom zábavnom parku "Atlantis" a Jared je potápač. Jeho skutočným snom je nájsť legendárnu pirátsku loď "Zephir", ukrývajúcu náklad za niekoľko miliónov dolárov. Keď ich navštívia Jaredov kamarát Bryce kamarát Bryce (Scott Caan) so svojou novou priateľkou Amandou (Ashley Scottová), všetci štyria sa pustia do hľadania stroskotanej lode. Na morskom dne pritom narazia pritom na trosky lietadla, ktoré havarovalo počas nedávnej víchrice a je naložené kokaínom. Bryce a Amanda si chcú kokaín nechať, ale Jared a Sam sú proti. Všetci štyria sa rozhodnú o náleze lietadla pomlčať a venovať sa ďalej hľadaniu lode. Bryce a Amanda chcú z potopeného lietadla časť kokaínu vyzdvihnúť a predať ho Primovi (Tyson Beckford), ktorý vlastní nočný klub. Žiaľ, Primo je spolupracovník drogového magnáta Reyesa (James Frain), ktorému kokaín z lietadla patril, a ten chce svoj tovar späť. Ak mu celý náklad z lietadla nedoručia včas a zadarmo, tak ich všetkých jednoducho zabije. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (266)

Dado 

všetky recenzie používateľa

Vrcholom tohto filmu sú bezpochyby veľmi pekné zábery na podmorský svet. To by bolo skvelé, pokiaľ by sa jednalo o dokument, no vzhľadom k tomu, že film patrí medzi akčný kriminálny thriller a v prvej polovici by sa možno našiel preň aj prívlastok dobrodružný, nehrajú pársekundové strihy pod morskou hladinou príliš veľkú rolu. Dôležitejším je teda predovšetkým scenár, ktorý je však tak slabý a tuctový, že aj priemerný scenárista by ho dokázal minimálne načrtnúť pri raňajšej šálke kávy. Výkony hercov tiež nie sú žiadna sláva a väčšinu filmu vlastne ťahá len Paul Walker a tam, kde sa to dá, aj Josh Brolin, ktorý však ako hlavný záporný hrdina nedostal ani zďaleka toľko priestoru, koľko by si herec jeho kalibru zaslúžil. V krátkosti povedané, film je jednorázovou záležitosťou, ktorá prekvapí jedine tým, ako málo záberov Jessicy Alby v plavkách obsahuje. (45%) ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

TV/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 9/10/// +Scott Caan, Paul Walker a Jessica Alba, trocha napětí, krásné prostředí, závěrečná akce -občas slabší scény a méně zajímavá zápletka, která tu už mnohokrát byla, takže dějově nic překvapujícího/// Hvězdně obsazení film odehrávající se v krásném prostředí. Nebýt jednoho nebo druhého byl by to tuctoví film. Naštěstí má žánrově od každého trochu, takže vás napoprvé dokáže upoutat, ale podruhé už to vidět nemusím a to jsem se na film hodně dlouho těšil./// Celkem 69%/// ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Páni, to bola kalokagatia. Jessica Alba vo veku 22 až 26 rokov vo filmoch je pre mňa skrátka jeden z najkrajších snov v realite. Ona mi zlepšila mnoho filmov, ktoré verejnosť považuje za priemerné až podpriemerné. Najprv ten akoby z mojich snov, odísť do prírody žiť s milovanou ženou, v tom istom roku tanečný film s humánnym posolstvom, potom filmy o starej láske, odmietaní, no pretrvávajúcom cite, ktorý sa prejaví, síce v dvoch komiksových príbehoch, ale to nevadí a nakoniec tento o živote na pláži v teple, kde sa im podarí dostať aj do lepšej finančnej situácie. Och, tá žena mi snáď číta myšlienky, ešte by som tam mohol zaradiť aj umelecký film, ktorému tento rok chystajú pokračovanie, ale proste toto môžem, oddychové, zábavné, s vždy inou dávkou akcie, škoda len že dnes už netočí podobné filmy, mňa už presvedčila a teraz si to u mňa výberom filmov kazí. Paul Walker bol tiež v tej dobe vďaka sérii Rýchlo a zbesilo v kurze, naviac fešák, takže jeho výber sem chápem. Aj keď filmu by sme isté klišé a predvídateľnosť, či veľkú dávku náhod mohli vyčítať, podľa mňa to bolo zvládnuté, je to pohodový film. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Vzhľadom k zaujímavej téme dosť povrchná jednohubka zo zaujímavého prostredia, na ktorej najviac zaráža fakt, že vôbec nikde nepriznáva, že je výrazne sploštelým a osprosteným remakom (a adaptáciou) filmu HLBOČINA (THE DEEP) z roku 1975 a rovnomenného románu Petera Benchleyho... ale ako na oddychovku sa na to dobre pozerá, je to slnečné, optimistické a sexy. ()

jondoe 

všetky recenzie používateľa

Priemerny film z nie moc doveryhodnou zapletkou ,ale zato zo sympatickymi hercami. Jessica Ajba nebola asi v ziadnom filme krajsia ako v tomto. Walker chlap na sprvnom mieste ako som si nanho uz zvykol. Herecky to najviac zvladal asi Scott Cann. Aj ked to je tento film vlastne totalna blbost tak sa na to celkom dobre pozera. ()

Galéria (75)

Zaujímavosti (14)

  • Jedná se o první film, který byl produkován a vydán studiem Metro-Goldwyn-Mayer pod záštitou Sony. (Mr.Hudson)
  • Když Jared (Paul Walker) s Brycem (Scott Caan) jezdí na skůtrech, projedou kolem výletní lodi. Avšak v dalším záběru výletní loď prostě zmizí. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (viac)

Reklama

Reklama