Reklama

Reklama

Sarah Silverman: K pomilování

(relácia)
  • USA Sarah Silverman: Someone You Love
Trailer
Stand-up / Komédia
USA, 2023, 55 min

Réžia:

Jonathan Krisel

Účinkujú:

Sarah Silverman

Obsahy(1)

Sarah Silverman, komička, herečka, scenáristka, producentka a držitelka prestižního ocenění Emmy®, se vrací na HBO se svým dalším komediálním pořadem, který se natáčel v bostonském Wilbur Theatre. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Lockeroom 

všetky recenzie používateľa

Rozebírat způsob vytírání prdele do krve mi vtipné nepřijde. Zdeněk Izer na mysliveckém silvestru je proti tomu skautská besídka. Sarah Silverman je hvězda stand-upu, ale mě to nebavilo a vypnul jsem to. Občas to mělo náběh na humor a pak to hned kleslo do lidové fekálie. Ten chlap, co odešel z vystoupení, byl moje krevní skupina..... ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Tradicna Sarah s "drsnarnami" a cute usmevom. :) Otvarak o stereotype zidovskych matiek pobavil, avsak u nas, v strednej Europe je to neznamy point. Lucky Charms, opat cerealie, ktore si vybavia iba scestovanejsi. Nemecke auta, super...pribeh o lesbickej kamoske, Heidi, uz menej. Ale cast s dievcenskymi uniformami v kontraste so svastikou trafila klinec po hlavicke.."did I ruin hell for them?" :) "I believe it with my whole heart and THAT's science." :) Perfektne vypointovane zamyslenie sa nad velkostou plodov na plagatoch pro-life-protestujucih. Existencna kriza s intimnymi utierkami bola vydarena. "Red means stop." :) 14-dnova lehota bez hnacky ako kriterium vstupu do bazenu bol opat z pohladu zidovskej viery a pre tamojsie publikum. Na strane druhej, pobavil Hitlerov - "MY STRUGGLE" "Hitler molested his neace...Yeah, now he is really cancelled". :D tu som sa prvykrat rozrehotal. On point. Sarah dalej "rozobrala" znamu anglicku frazu "He's got balls". "Balls are pussies...Pussies are balls". "Moral compass" rutinka mi prisla uz poslabsia a ako zatvarak nic moc. Kazdopadne 52-rocna Sarah neostava nic dlzna svojej povesti kontroverznej komicky. Naviac, song v zavere ma textovo nechal sice chladnym, ale jej hlas v speve sa rozhodne dobre pocuva. Celkovo slabsie vystupenie ako predosle specialy. Tesim sa na dalsi. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

moje první setkání se stand-upem Sarah Silverman a tak první stand-up, který sem nedal do konce, protože místo toho aby to bylo vtipné, bylo to spíš jen nudné a úmorně zdlouhavé, takže ta půl hodinka byla až až. Nevadí mi když jde humor na a za hranu, ale tady ty vtipy o holokaustu, židech a o strkání penisů kamsi na mě absolutně nezafungovaly...20% ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama