Reklama

Reklama

Sarah Silverman: K pomilování

(relácia)
  • USA Sarah Silverman: Someone You Love
Trailer
Stand-up / Komédia
USA, 2023, 55 min

Réžia:

Jonathan Krisel

Účinkujú:

Sarah Silverman

Obsahy(1)

Sarah Silverman, komička, herečka, scenáristka, producentka a držitelka prestižního ocenění Emmy®, se vrací na HBO se svým dalším komediálním pořadem, který se natáčel v bostonském Wilbur Theatre. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

moje první setkání se stand-upem Sarah Silverman a tak první stand-up, který sem nedal do konce, protože místo toho aby to bylo vtipné, bylo to spíš jen nudné a úmorně zdlouhavé, takže ta půl hodinka byla až až. Nevadí mi když jde humor na a za hranu, ale tady ty vtipy o holokaustu, židech a o strkání penisů kamsi na mě absolutně nezafungovaly...20% ()

Lockeroom 

všetky recenzie používateľa

Rozebírat způsob vytírání prdele do krve mi vtipné nepřijde. Zdeněk Izer na mysliveckém silvestru je proti tomu skautská besídka. Sarah Silverman je hvězda stand-upu, ale mě to nebavilo a vypnul jsem to. Občas to mělo náběh na humor a pak to hned kleslo do lidové fekálie. Ten chlap, co odešel z vystoupení, byl moje krevní skupina..... ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Tradicna Sarah s "drsnarnami" a cute usmevom. :) Otvarak o stereotype zidovskych matiek pobavil, avsak u nas, v strednej Europe je to neznamy point. Lucky Charms, opat cerealie, ktore si vybavia iba scestovanejsi. Nemecke auta, super...pribeh o lesbickej kamoske, Heidi, uz menej. Ale cast s dievcenskymi uniformami v kontraste so svastikou trafila klinec po hlavicke.."did I ruin hell for them?" :) "I believe it with my whole heart and THAT's science." :) Perfektne vypointovane zamyslenie sa nad velkostou plodov na plagatoch pro-life-protestujucih. Existencna kriza s intimnymi utierkami bola vydarena. "Red means stop." :) 14-dnova lehota bez hnacky ako kriterium vstupu do bazenu bol opat z pohladu zidovskej viery a pre tamojsie publikum. Na strane druhej, pobavil Hitlerov - "MY STRUGGLE" "Hitler molested his neace...Yeah, now he is really cancelled". :D tu som sa prvykrat rozrehotal. On point. Sarah dalej "rozobrala" znamu anglicku frazu "He's got balls". "Balls are pussies...Pussies are balls". "Moral compass" rutinka mi prisla uz poslabsia a ako zatvarak nic moc. Kazdopadne 52-rocna Sarah neostava nic dlzna svojej povesti kontroverznej komicky. Naviac, song v zavere ma textovo nechal sice chladnym, ale jej hlas v speve sa rozhodne dobre pocuva. Celkovo slabsie vystupenie ako predosle specialy. Tesim sa na dalsi. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama