Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Leně se podaří utéct muži, který ji násilím držel v izolaci. Po příjezdu jejích rodičů pak vyjdou na světlo hrůzy, které si přitom prožila. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (85)

kondor77 odpad!

všetky recenzie používateľa

Jediný solidní filmový počin, který se mě líbil a produkovali ho čistě naši západní sousedé, byla Přehlídka nádorů a bohužel na tom nic nezměnil ani tento seriál. Táhne se jako šňůra na prádlo a narozdíl od knihy, která alespoň občas nabídla zajímavé vyprávění z perspektivy Hannah, nenabízí kromě ukrutné nudy vůbec Nic. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Osobne mám dojem, že prvá polovica, respektíve štyri epizódy, ponúkajú presne to, čo divák od podobného krimi očakáva a vyhýba sa akejkoľvek nezaujímavej dejovej výplne. Dojazd seriálu však nedokázal, opäť opakujem že v mojich očiach, dostáť svojho potenciálu a na povrch sa tým pádom dostáva viacero otázok ohľadom elementárnej logiky. Policajt prenasledujúci hlavného podozrivého o tom neoboznámi kolegov, ten správny kľúč k vyriešeniu prípadu je celý čas po ruke, ale nikoho to príliš nezaujíma, dom starých rodičov nie je aspoň minimálne pod dohľadom polície, no a samozrejme utečenci z miesta činu by zrejme zostali v rukách odborníkov dlhšie ako v seriáli. Nehovoriac o tom, že hlavná ženská postava bola tak jednoducho zmanipulovateľná v tak relatívne krátkom čase. No a nakoniec sa toho tak nabalilo, že aj výsledné hodnotenie je nižšie, i keď celkový pocit je pozitívny. 70% ()

Reklama

ElisR 

všetky recenzie používateľa

Tohle se Němcům opět povedlo! Naprosto perfektní seriál, který Vás udrží v napětí všechny epizody a když už jste si jistá, že ten padouch je daný člověk, rázem je to všechno jinak. Co nemusím je "otevřený konec", respektive jsme se nedozvěděli jak to bylo potom, co se stalo s holčičkou, co s chlapečkem, co "nová" Lena.  Ale jinak si seriál plně zaslouží 4* ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Ako celok to nebolo zlé, ale z každého uhla pohľadu v mojich očiach tomu chýbalo niečo k dokonalosti. Málo thrilleru, málo napätia, páchateľ, ktorého nám štyri a pol časti neukážu, nám nakoniec ponúkne ľahko rozmotateľný príbeh. Ako malé klbko vlny, ľahko sa dostanete k jeho jadru. Navyše, aj ten názov vám od úvodu všeličo napovie. Nesympatické herecké obsadenie, policajtka Aida ma rozčuľovala. ()

MarekTulen 

všetky recenzie používateľa

Ano, Němci tu zas ukazují že tyhle seriály jsou jejich. Naprosto parádní, ať už skvěle napínavý příběh, výborně napsané a zahrané postavy nebo perfektní soundtrack. Je to zajímavé, temné, dramatické a mohl bych jmenovat do nekonečna, tenhle seriál mě chytil a nepustil. Vážně povedené dílo. Škoda že ke konci to ztratilo tempo, ale i přesto to mohu jen a jen doporučit. ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (4)

  • Počas prvých dvoch týždňov vydania bol seriál na Netflixe najsledovanejším seriálom v neanglickom jazyku. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v nemeckom spolkovom štáte Severné Porýnie-Vestfálsko, v mestách ako Bonn (Vydavateľstvo General Anzeiger slúžilo ako policajná stanica), Leverkusen (nemocnica), či obci Alfter (Univerzita Alanus slúžila ako prostredie pre detské zariadenie). (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené