Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Leně se podaří utéct muži, který ji násilím držel v izolaci. Po příjezdu jejích rodičů pak vyjdou na světlo hrůzy, které si přitom prožila. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (84)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Osobne mám dojem, že prvá polovica, respektíve štyri epizódy, ponúkajú presne to, čo divák od podobného krimi očakáva a vyhýba sa akejkoľvek nezaujímavej dejovej výplne. Dojazd seriálu však nedokázal, opäť opakujem že v mojich očiach, dostáť svojho potenciálu a na povrch sa tým pádom dostáva viacero otázok ohľadom elementárnej logiky. Policajt prenasledujúci hlavného podozrivého o tom neoboznámi kolegov, ten správny kľúč k vyriešeniu prípadu je celý čas po ruke, ale nikoho to príliš nezaujíma, dom starých rodičov nie je aspoň minimálne pod dohľadom polície, no a samozrejme utečenci z miesta činu by zrejme zostali v rukách odborníkov dlhšie ako v seriáli. Nehovoriac o tom, že hlavná ženská postava bola tak jednoducho zmanipulovateľná v tak relatívne krátkom čase. No a nakoniec sa toho tak nabalilo, že aj výsledné hodnotenie je nižšie, i keď celkový pocit je pozitívny. 70% ()

taibrek 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekná miniséria. Postupne sa ukazuje a rozuzuluje celý príbeh. Páči sa mi aj záver. Čakal som, že bude prešpekulovaný a zbytočne dopletený. Lezie mi na nervy ten policajt čo chce všetko sám vyriešiť... prenasleduje nepriateľa, popritom volá s hlavnou vyšetrovateľkou a vôbec jej nepovie, že prenasleduje nepriateľa a nepovie jej o čudnom správaní ,,Leny''. ()

Reklama

kondor77 odpad!

všetky recenzie používateľa

Jediný solidní filmový počin, který se mě líbil a produkovali ho čistě naši západní sousedé, byla Přehlídka nádorů a bohužel na tom nic nezměnil ani tento seriál. Táhne se jako šňůra na prádlo a narozdíl od knihy, která alespoň občas nabídla zajímavé vyprávění z perspektivy Hannah, nenabízí kromě ukrutné nudy vůbec Nic. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Prvé štyri časti boli fantastické. Výbrone vyskladaná atmosféra, ktorá miestami zachádzala až do taomného mystéria. Navyše otázky, položené hneď v úvode, stále hrýzli nedočkavosťou, kedy už budú zodpovedané. Oceňujem aj vizuál. To vyvrcholenie mi ale už prišlo také obyčajné, vzhľadom na to, aký výborný rozjazd to malo. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Daiker 

všetky recenzie používateľa

Příjemné překvapení z Německa. Psychologický thriller nám ukazuje trochu jiný děj, než jsem čekal. Ano bylo jasné o co půjde už z traileru, ale příběh a zpracování bylo trochu jiné. Zmanipulované děti to dobře zahráli. Neustále hlasové příkazy (dabing) psychopata v celé sérii byly zajímavé a nepříjemné. Je to napínavé až do posledního dílu, zvraty tam jsou taky. Opět se ukázalo, že 6 dílů je dobrá volba a rychle to uteklo. ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (4)

  • Počas prvých dvoch týždňov vydania bol seriál na Netflixe najsledovanejším seriálom v neanglickom jazyku. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v nemeckom spolkovom štáte Severné Porýnie-Vestfálsko, v mestách ako Bonn (Vydavateľstvo General Anzeiger slúžilo ako policajná stanica), Leverkusen (nemocnica), či obci Alfter (Univerzita Alanus slúžila ako prostredie pre detské zariadenie). (Arsenal83)

Reklama

Reklama