Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Leně se podaří utéct muži, který ji násilím držel v izolaci. Po příjezdu jejích rodičů pak vyjdou na světlo hrůzy, které si přitom prožila. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (85)

taibrek 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekná miniséria. Postupne sa ukazuje a rozuzuluje celý príbeh. Páči sa mi aj záver. Čakal som, že bude prešpekulovaný a zbytočne dopletený. Lezie mi na nervy ten policajt čo chce všetko sám vyriešiť... prenasleduje nepriateľa, popritom volá s hlavnou vyšetrovateľkou a vôbec jej nepovie, že prenasleduje nepriateľa a nepovie jej o čudnom správaní ,,Leny''. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Seriál, ktorý na prvú dobrú ukazuje, v čom všetkom zaostáva česká TV produkcia. Seriál, ktorý ukazuje, ako veľmi vzrástli divácke nároky. 10 rokov dozadu by ohlasy boli jednoznačne nadšenejšie. Zároveň seriál, ktorý nemá prvoligové ambície ako mal napríklad Temný případ či Fargo. Páčilo sa mi to dlho udržované nejasno, kto je tým mužom. A predovšetkým veľmi dobre odprezentované mentálne nastavenie jednotlivých obetí. Dojmy však zrážala nekvalitná práca polície a amatérske zabezpečenie vo všetkých typoch budov (nemocnica,...). Ideálny počet dielov, ale bez wow momentov či rozuzlenia, ktoré by ladilo s predchádzajúcou tajomnou atmosférou. ()

Reklama

mzss1 

všetky recenzie používateľa

[53%] Dle hodnocení jsem se docela těšil, dokonce i první epizoda mě docela navnadila, ale pak to začalo být nudné a v některých scénách i hloupé. Ta tíživá atmosféra byla docela dobrá, spojená i s vhodnou hudbou, ale bohužel mě to celé moc neuchvátilo. Potenciál to mělo, tak bych z toho raději udělal film. ()

mdf 

všetky recenzie používateľa

Možná asi nechápu z čeho jsou tady ty lidi tak nadšený,že tomu dávají tolik, myslím,že kdyby se to sestříhalo do dvou hodin filmu tak je to super thriller, ale tohle mě místy uspávalo, nudně utahané čekal jsem že se to rozjede nějakým způsobem, ale nic se nerozjelo možná dobrý počin, ale nijak převratně natočený. ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Ako celok to nebolo zlé, ale z každého uhla pohľadu v mojich očiach tomu chýbalo niečo k dokonalosti. Málo thrilleru, málo napätia, páchateľ, ktorého nám štyri a pol časti neukážu, nám nakoniec ponúkne ľahko rozmotateľný príbeh. Ako malé klbko vlny, ľahko sa dostanete k jeho jadru. Navyše, aj ten názov vám od úvodu všeličo napovie. Nesympatické herecké obsadenie, policajtka Aida ma rozčuľovala. ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo v nemeckom spolkovom štáte Severné Porýnie-Vestfálsko, v mestách ako Bonn (Vydavateľstvo General Anzeiger slúžilo ako policajná stanica), Leverkusen (nemocnica), či obci Alfter (Univerzita Alanus slúžila ako prostredie pre detské zariadenie). (Arsenal83)
  • Autorka predlohy Romy Hausmann sa podieľala priamo na tvorbe seriálu, aby bol pripravený podľa jej pôvodných predstáv. Ona sama uviedla, že príbeh je inšpirovaný únosom Nataschy Kampusch, o ktorom bol natočený napríklad film 3096 dní (2013). (Arsenal83)
  • Počas prvých dvoch týždňov vydania bol seriál na Netflixe najsledovanejším seriálom v neanglickom jazyku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama