Reklama

Reklama

Smolu nosíš ty, láska

  • Česko To ty nosíš smůlu, lásko
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavná postava päťdesiatnička Monika, má pocit, že v živote dosiahla všetky, pre spoločnosť dôležité méty. Dieťa už má odrastené a ako workoholičke sa jej kariérne veľmi darí. S manželom má však stále spoločného menej a menej a v myšlienkach sa čoraz častejšie vracia do mladosti, kedy sa nebála vybočiť zo zabehnutých koľají a vedela oceniť krásu okamihu.  Monika sa rozhodne objaviť svoje dobrodružné ja a prihlási sa na kurz lezenia, ktorý organizuje Igor. Igor je absolútnym protikladom Moniky – spontánny, až chaotický blázon, celoživotný dobrodruh bez sebareflexie a zmyslu pre zodpovednosť, ktorý sa zmieta v problémoch, za ktoré môže jeho ľahkovážny životný štýl. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (24)

dopitak odpad!

všetky recenzie používateľa

99 % filmů hrdě dokoukám, i když často otrávený jak šváb. Život ale není tak dlouhý, abychom občas něco nemohli vyhodit rovnou. Vydržel jsem do okamžiku, kdy poslední dobou překotně protežovaný Ivan Franěk ležérně hovořil v autě na začátku výpravy asi na hory s o šest let mladší Michaelou Čobejovou. On santusák bydlící v garáži, ona právnička, dáma na úrovni. Proč jí tykal, zatímco ona jemu vykala, bych neřešil. Když si ale zrovna tenhle dialog pustíte, patrně to sami rychle vypnete. BAN režisérovi na doživotí. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film natočený asi len z dvoch dôvodov. Aby si Spišák splnil sen robiť režiséra, lebo úlohy fetiek sa mu už obohrali. No a potom to bude asi zhluk náhod, kedy sa pár hercov vybralo na dovolenku do Chorvátska a drb nápad, natočíme tu akože film, predáme ho a blbci na to pôjdu do kina! Takže smolu mal nakoniec len ten, čo za toto zaplatil. Nevtipný vysušený exkrement a to teraz nehovorím o Ivanovi Franěkovi. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Odlehcena screwbal komedie s jinym socialnim zazemim milostne dvojice, stretnuti s maskulinitou a konfrontace pohlavi. K tomu tema dosud potlacovane potreby hlavni hrdinky. Plusem jsou pohlednicove lokality pomijiva krasa okamziku. Druhy mladsi par umoznuje hlavni dvojici vzpominat na sve mladi a je videt, jak se stale vice sblizuji.  Film se  mi zda vydarenejsi nez ceske romanticke komedie. ()

Ondrew 

všetky recenzie používateľa

Uz pri pohlade na zaner mi bolo viac-menej jasne, ze v nasich zemepisnych sirkach pojde o dalsiu tuctovu zanrovku. A nemylil som sa... Okrem par dronovych zaberov nie je vobec o co stat. Ak by som pocas sledovania nerobil min. 5 inych veci, unudil by som sa xmrti po prvej polhodine. Vidiet a zabudnut alebo radsej nevidiet a tych 98 minut zivota investovat do zmysluplnejsej zabavy. To je to jedine, co mozem odporucit. 15%. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Vcelku slušne nudná letná záležitosť, ktorá nemá veľmi čím nadchnúť a nemá čo výrazne ponúknuť. Ani sa veľmi nezasmejete, ani sa veľmi neopanujete tou správnou letnou atmosférou, dokonca sa tu ani len neobjaví nejaká zapamätateľná scéna a podľa mňa to má značne deravý a nezaujímavý scenár. Proste ťažko podpriemerný snímok. 30 % ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama