Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivná a dobrosrdečná čarodejnica Isabel Bigelowová (Nicole Kidman) z kalifornského San Fernando Valley je pevne odhodlaná od základu zmeniť svoj život - chce sa vzdať svojich nadprirodzených schopností a žiť ako každý obyčajný smrteľník! Na druhej strane mesta sa medzitým snaží šarmantný herec Jack Wyatt (Will Ferrell) vzkriesiť svoju upadajúcu hereckú kariéru. Zhodou okolností narazí na Isabel, ktorá mu ihneď učaruje. Zvlášť jej nos, ktorý sa až zázračne podobá nosu predstaviteľky čarodejnice Samanthy v televíznom seriáli Moja krásna čarodejnica - Jack je totiž presvedčený, že by sa Isabel mohla tejto role zhostiť v jeho remaku! Rovnako však učaruje i Jack Isabel – kráska ho totiž považuje za ideálneho smrteľníka, s ktorým by sa mohla usadiť a viesť po jeho boku obyčajný život, po ktorom nadovšetko túži. Krátko po ich stretnutí sa ukáže, že pravdu mali obaja - ibaže trochu iným spôsobom, než si predstavovali... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (299)

choze odpad!

všetky recenzie používateľa

Málokterý film naplňuje pojem PIČOVINA tak dokonale jako tenhle. Sice je nutné vzít do úvahy, že i původní seriál byl evidentně trapný až na půdu, za zmínku by stála i jistá originalita, kdy místo klasického (celovečerního) remaku seriálu tvůrci natočili film o remaku seriálu a rovněž by nemělo být opomenuto, že vzdor s demencí hraničící naivitou své hrdinky je Nicole (která si čarodějku zahrála už v MAGICKÉ POSEDLOSTI) roztomilá, ale na mém verdiktu to nic nemění. Úchylárna nejúchylnější, zrada na kinematografii a zločin proti lidstvu. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Po skúsenosti s novou verziou Stepfordských paničiek (nemôžem za to, ale nová Nicolina rola v Bewitched mi ich asociuje, čo nie je ťažké pochopiť) som od tohto filmu veľa nečakala a ani sa nedá povedať, že by som veľa dostala. Celkove sa výsledok asi rovná očakávaniam. Romantická komédia so snahou o bláznivý humor, ktorý niekedy funguje, inokedy je priehľadný ako sklo. Aj keď sú niektoré postavičky sympatické, na kvalitu to nestačí. Proste nenáročná a jednoduchá zábava pre nenáročných divákov. ()

Reklama

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Nicole Kidman nemá chybu. Sžila se příjemně s postavou do takových rozměrů, že i její mimika mě dokázala chvílemi hodně rozesmát. Oproti tomu jindy skvělá Will Ferrell byl takový nemastný neslaný a jeho roli by opravdu zvládla snad i koala. Na komedii zde není extra moc velkých vtipů, ale pár scének nemá chybu a třeba Michael Caine s Shirley MacLaine jsou opravdu skvělí a své role si užívají. Škoda, že čarodějka nevykouzlila lepší děj a více opravdu skvělých vtipů, pak by šlo o velmi dobrou komedii a takto je to čistý průměr. ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Děsně tuctová romantická komedie, která má zajímavý nápad, jak si pohrát se starým seriálem, ale jinak je to o ničem. Do lehkého nadprůměru ji posouvá Will Ferrell. Hlavně v pasáži, kdy je očarováný a po jeho způsobu správně ujetý. No a tím absolutně nejlepším je fantastická Nicole Kidmanová, která je nádherná, roztomilá, vtipná a prostě kouzelná, jak ji předepisuje scénář. ()

Indiana 

všetky recenzie používateľa

Na pohled velmi pěkná, docela příjemná romantická komedie, v níž mě překvapila Nicole Kidmanová svým sex-appealem, ale nejvíc mě posadil na zadek Will Ferrell, který i tímto potvrdil, že je opravdu vynikající komik, neboť i trapné vtipy v jeho podání působí směšně. Jinak je to ale spíše průměr, nebýt Farrella, tak se u toho asi podělám nudou. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (6)

Reklama

Reklama