Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Životopisný príbeh francúzskej herečky a modelky Brigitte Bardotovej od r. 1949, keď sa objavila na titulnej stránke prvého časopisu až po narodenie jej prvého syna. (RTVS)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

tchempi 

všetky recenzie používateľa

Těžko uvěřit, že se v celé Francii nenajde hezká, kozatá herečka, která by byla aspoň trochu podobná BB. Julia de Nunez není ani jedno. A stejně fádní jako je ona je i celá minisérie. Přečíst si klasický životopis by bylo větší vzrůšo. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Seriál reflektuje na udalosti od detstva do narodenie herečkinho syna v roku 1960, resp. po natočenie azda jej najlepšieho filmu La Vérité. Natočiť príbeh slávnej herečky nebolo jednoduché, lebo nájsť správnu predstaviteľku bola neľahká úloha. Myslím, že toto sa tvorcom podarilo. Na seriál sa dobre díva, má kúzlo a správnu gradáciu, dokonale vykresľuje atmosféru 50-tych rokov. Lepší priemer. ()

Reklama

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

Najít herečku ,která by představovala Bardot, byl možná nadlidský úkol...Reálná Bardot byla fenomén.A najít někoho kdo by měl její podobu tváře a zároveň postavu, aby ta prsa nebyla evidentně silikonová....Klobouk dolů.Tohle ale není dokument.Takže se mi zdá,že scénář až moc rychle sklouzl k bulváru a Bardot vykresluje jako sexuální mlátičku.A ti dva kluci ,kteří představovali klíčové muže jejího života ,vypadali při objímání s ní jako vosa na bonbonu... ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veľké plus, že našli maximálne podobnú herečku výzorom i proporciami, ale to našli aj u iných hercov, napríklad Delon rovnako tak veľmi podobný. Inak nejde o životopis, len o výsek zo života, ale v turbulentnej dobe, ale ona za tých 90 rokov inú ani nemala. Od pätnástich rokov ju svrbelo v rozkroku, stala sa z nej veľká ochranárka zvierat, ale vlastné dieťa v lone nazvala parazitom a že radšej by porodila psa, jej vzbura proti konvenciám to je striedanie partnerov a pokusy o samovraždu, ale aj chytré vety typu: poteším manžela výrokom "Ja ťa budem milovať po celý život a to, že spávam s iným, na tom nič nemení." 🤣 Bardot vyznieva, že celý život bola len psychicky nezdravá, emocionálne nestabilná a filcky priťahujúca rozhoďnožka. To je už asi charakterizácia slávnych herečiek. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (3)

  • Keď sa Brigitte Bardot, vtedy 88-ročnú, pýtali na tento seriál v decembri 2022, povedala, že nič o ňom nevie a v žiadnom prípade ju nezaujímajú „hlúpe životopisné filmy“. Už v roku 2010 vyjadrila nespokojnosť, keď Kyle Newman chcel o nej natočiť film s tým, že žiadna herečka nemá právo hrať ju samotnú (projekt zlyhal a hrať ju mala Jaime King), no a vyjadrila sa, že nevidela ani Serge Gainsbourg: Heroický život (2010), kde ju hrá Laetitia Casta vo vedľajšej role. (Arsenal83)
  • Julie de Nunez dostala túto rolu hneď po ukončení hereckej školy, pričom jej identita bola utajená až do konca natáčania a napriek vedomosti, že sa natáča seriál o Bardot, nikto netušil, kto ju bude hrať, kým jej fotku nezverejnil 13. júna 2022 kanál France 2. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v Saint-Tropez od 11. apríla do 6. mája 2022 a pokračovalo v parížskom regióne do 13. júna 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama