Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 3000. Záchranná kosmická loď náhodou objeví vrak rakety Demeter, která zmizela před sto lety. Radost z nečekaného nálezu se brzy začne měnit v hrůzu. Průzkum lodi totiž odhalí děsivé tajemství. 50 dlouhých černých rakví, uložených v nákladním prostoru, postupné mizení členů posádky - to vše nasvědčuje tomu, že se Demeter stala vražednou pastí, která pohltí každého, kdo se na ni odváží vstoupit. Tam, kam sluneční paprsky nemají šanci proniknout, stávají se upíři nezničitelnými monstry. Dokáže jim aspoň někdo uniknout? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (93)

Prometheus69 odpad!

všetky recenzie používateľa

A jako závěrečné vyvrcholení toho umělého odpadu všude kolem.... sex z umělou holkou. Tak snad zamávat tou urvanou rukou na rozloučenou? Né... umlátit s ní scénáristu, trikaře a režiséra na jednu hromadu. JAK SI VŮBEC NĚKDO MŮŽE DOVOLIT DÁT TOMU TAKOVÝ NÁZEV.... TO JE ZVĚRSTVO! HNUS plnej hnisu! Dracula kterého by přemohli i v mateřské školce. Jak může někoho něco tak debilního napadnout natočit to a chtít za to prachy! Jo kdysi jsem za to 50 dal a do dneška do toho lituji. Tohle není 107 nejhorší film.... tohle 00000000000000000000000001 nejhorší film. Rozhodně: ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

"Shit factory" Lions Gate opäť nesklamali a hodili do sveta túto lahôdku:) Parádna posádka, jeden lepší týpek ako druhý, Gróf Dracula sa prebudil v budúcnosti a bažiac po krvi behá po vesmírnej lodi, ktorej interiéry sa natáčali v nejakej starej továrni (čo tam sakra robila stará sovietska socialistická vlajka na stene???:))). Na také "banality" ako herecké výkony, zmysluplný scenár alebo dej zabudnite, toto treba brať len ako maximálne stupidný "odvaz"!!! Ide skrátka o úlet so všetkým čo k tomu patrí a ktorý sa skvele pozerá ...s neustálym úsmevom na perách samozrejme:) Hoci niekedy je ten absurdity až príliš...Objektívne hodnotenie by bolo jednoznačne odpad, ale čo už keď som sa pri tom skvelo zabával:))) ()

Reklama

brasek odpad!

všetky recenzie používateľa

MegaOdpad! Posádka vesmírnej lode, ktorú predstavuje snáď nejaká továreň, onanuje nad sústruhom, ktorý predstavuje palubný megapočítač. Tento film je samá demencia, ktorú točili samí dementi... od režiséra až po toho posledného, čo robil obložené chlebíčky. Nabudúce ak si chcú zarobiť, nech radšej dobrovoľne darujú orgány, ako keby sa mali podieľať na niečom podobnom! ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Toto bola taká somarina, až to muselo byť zámerom tvorcov:-) Názov Dracula je v tomto prípade (ne)podareným vtipom, ktorý korunuje samotná pochybná postava Draculu, smiešne vesmírne prostredie, C-čkové spracovanie, "špeciálne efekty", vzduchoprázdny dej a herci, ktorí pravdepodobne ani nedostali scenár. Všetko je tu proste tak zlé, až sa na tom dá zabaviť, len škoda že zvyšok je nuda. Takže, film je vhodný hlavne pre trpezlivých ľudí obľubujúcich hororové či vesmírne braky a disponujúcich značným nadhľadom. Pre ostatných je to strata času. ()

Wade 

všetky recenzie používateľa

Dracula 3000 je jako film nepoužitelný.Nuda a zas jen nuda žádná pořádná akce,žádné gore a hrozný dialogy,ale přesto má film něco co mě donutilo dát 1*.Za co teda ta hvězda?FINÁLE aneb Erika Eleniak vs Tommy 'Tiny' Lister parádně jsem se u toho zasmál a rozhodně doporučuju počkat na konec titulek. 18% ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama