Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Život amerického inžiniera Kylea LeBlanca (Jean-Claude Van Damme), ktorý sa pred časom aj rodinou presťahoval do Ruska kvôli práci v tamojších oceliarňach, sa zmení na nekončenú tragédiu, keď brutálny zločinec znásilní a zabije jeho milovanú manželku. Tým sa však Kyleovo utrpenie iba začína. keď totiž skorumpovaný súd násilníka oslobodí, Kyle sa rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk a priamo v súdnej sieni muža zastrelí. Nešťastnou náhodou však pritom príde o život i policajný dôstojník. Kylea preto odsúdia za vraždu a pošlú do neslávne známej väznice Kravai, ktorej pevnou rukou vládne generál Chrušov (Lloyd Battista). Ním nastolený krutý režim, ktorý nepozná ani len náznak zľutovania či súcitu, zlomí každého - a prežiť v týchto podmienkach dokážu skutočne len tí najtvrdší... Najdesivejšie sú nepochybne pravidelné zápasy trestancov na život a na smrť, ktoré sú najobľúbenejšou zábavkou nielen samotného riaditeľa, ale i väzenských strážcov. Kyle sa pod týmto tlakom temer zlomí, no našťastie si postupne začne najmä vďaka svojmu spoluväzňovi 451 (Lawrence Taylor) uvedomovať, že nebojuje len o svoj život, ale i o svoju ľudskosť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (291)

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Film kterému k dokonalosti chybělo fakt málo, smutný začátek příběhu jsem dostal ale taky hned nápravné rozhodnutí které bohužel nese nejhorší následky v nejhorším vězení. Věznice je hodně nebezpečná se spousty zvrhlých chlapů podvodu a hlavně soubojů. A tak se musí Jean vypořádat sám se sebou a dostat se prostě ven jakýmkoliv způsobem a to už to stojí hodně za pozornost protože souboje jsou skvělé a spravedlnost je na blízku takže velká spokojenost. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Peklo je na beckove Van Dammovske pomery zas iba priemerny film! Jasne, ze tu mame slabucky scenar a reziser Ringo Lam tiez nie je ziadna slava /pokial mi je znamo/. Film ale od odpadu zachranuju zaujimave suboje v base a dej. Logika tu dost kriva /po celodennej praci na stavbe ma Van Damme na sebe ciste vyprane oblecenie, LOL/, dokonca sa vo filme objavila akasi filozoficka rovina, ktorej vsak zrejme ani reziser Lam ani Van Damme poriadne nerozumeli. No nic to, zas dalsi podpriemerny film, nic viac, a nic menej 24 % ()

Reklama

karlik4801 

všetky recenzie používateľa

Jako thriller s pořádnými bitkami jedné z největších ikon akčňáků si Peklo vystačilo. Dobrá podívaná na zničený život, kterého se hlavní hrdina nechce vzdát. Snímek s takovýmto potenciálem nemá šanci dopadnout extra dobře. Ale na jedno shlédnutí si úplně vystačí. Jean-Claude Van Damme v nejlepší formě. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Tak to ma teda Jean-Claude Van Damme týmto snímkom príjemne prekvapil. Jedná sa o klasický väzenský akčný film, avšak funguje to celkom dobre. Prostredie ruskej basy a jej nedobrovoľní obyvatelia, na ktorých dohliada skorumpovaný personál, dáva Van Dammemu, ktorý tu hrá odsúdeného amerického občana, priestor pre nejeden pästný súboj. Popri tom má "In Hell" i hlbšiu ideu o zachovaní si ľudskosti v takejto ťažkej situácii. Aj samotný Jean-Claude tu pôsobí chlapským dojmom. Nie je to už len ten nagelovaný svalnatý fešák. Pre mňa je to jeho najlepší film, čo som dosiaľ videl. Som rád, že som mu dal po rokoch šancu. Nesklamal, prekvapil, potešil. *** ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Prvni pulka slabota delaji z toho az moc vazny drama JCVD se az moc snazi hrat dostava na drzku vzpomina na mrtvou manzelku a dokonce pokeca i s litajici murou! no ve druhy polovine prijdou aspon drsny a krvavy souboje ktery dojem trochu vylepsi konec byl taky docela dobrej ale nevim proste no tech kecu radoby dojeti a dalsich blbosti je tu moc po tyhle strance tvurci filmu ambice nestihaji naplnit ani nahodou souboju ne mohlo ale melo byt vic zkratka prumer vic v tom nevidim ani si to ten film nezaslouzi ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Po filmech Maximální riziko (1996) a Replikant (2001) se jedná o třetí spolupráci mezi režisérem Ringo Lamem a hercem Jean-Claude Van Dammem (kedl)
  • Ve scéně, kdy hlavní hrdina (Jean Claude Van-Damme) odjíždí generálovým autem z věznice, ukazuje ručička tachometru nulovou rychlost. (Terva)
  • Jako režisér druhého natáčecího štábu a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval David Leitch. Marcus Young na filmu dělal jako bojový choreograf. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)

Reklama

Reklama