Reklama

Reklama

John Clasky (Adam Sandler) je oddaný otec rodiny. Jako vyhlášený šéfkuchař dobře zajišťuje své nejbližší (Téa Leoni, Cloris Leachman) a dopřává jim luxusu včetně prázdninového domu v Malibu. V něm získává práci jako hospodyně krásná Flor (Paz Vega), která přišla do Ameriky společně se svou dcerkou přednedávnem z Mexika. Ale život v nové zemi bude složitější než si představovala... Hlavně pro její dceru! Zvlášť když se vás ujme taková zazobaná, ale trošku ztřeštěná rodinka! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

ACzeMiky

ACzeMiky (hodnotenie, recenzie)

Naprosto nepochopitelnej film. Co to sakra je s těma postavama? Chovaj se jak pacienti nějaké psychiatrické léčebny a po celý film nikdo neřekne proč. Naprosto nelogické reakce některých postav (vlastně všech hlavních postav) v některých dialozích a spousty dalších věcí. Prostě ptákovina.

Uživateľ ACzeMiky zmazal svoj príspevok.

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

5%komedia, 10%romanticky 75%drama 10%rodinny ..avsak herecky vykon tej mexicanky ma dostal - skvelo podane jej vnutorne zmyslanie ... divak ju vie citat ako nejaku knihu ...hlavne v poslednych scenkach ked sa rozhodovala ci "ano" alebo "nie" ... aj ked toho vela nenapovedala, bolo vidiet ako vnutorne bojuje,,raz sa podda, a chvilku nato pri pohlade na nu uz vieme ze to nepojde aj keby velmi rada..... vytrhol som velmi kratku scenku ale ako priklad toho co ma zaujalo to postacuje... dobry film na zamyslenie ...zivot...laska...nevera.... uslo to, len nieco malinko mi tam toho chybalo... 2*

Susinnon

Susinnon (hodnotenie, recenzie)

znova moja obľúbená Paz Vega... nebola síce tak nádherne vzrušujúca ako v Sex a Lucía, tá ofinka mi dosť vadila, ale potešila ma:)

Hyena_15

Hyena_15 (hodnotenie, recenzie)

sympaticke duse vo filmu okrem deborah - tea leoni .. daa sa to pozerat mozno ze aj zapaci a da sa to pozriet aj druhy krat..

Súvisiace novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (viac)

Reklama

Reklama