Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kluk a holka, kteří jsou nejlepší přátelé, řeší běžné středoškolácké problémy, ale taky nové touhy a rozpačité vzájemné city. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (28)

RigorMortis 

všetky recenzie používateľa

Prvoplánové, predvídateľné (pointa bola jasná už po pár minútach filmu) a pubertálne, ale zároveň nejakým zvrhlým spôsobom občas vtipné. Po anotácii filmu som čakal niečo podobne vtipné a svižné ako prvé dva diely Fack Ju Göhte. Dostal som úchylnú nemeckú komédiu zo začiatkov 2000, akurát prispôsobenú dnešnému publiku (TikTok, "no shaming", rádobychytré kecy). Škoda, dalo sa to poňať aj lepšie. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Och môj bože, tak už aj nemci naskočili na vlnu hoven, len aby ich hral Shitflix a produkujú jednu zhovadilosť za druhou. Nezvládam americké filmy zo strednej a prestávam zvládať celkovo filmy zo strednej. Chápem čo chceli povedať, ale to je asi tak všetko. Oceňujem hovoriace penisy a vagíny, len prečo to muselo byť tak nasilu trápne, nevtipné a ako, pozerať to napr. s rodičmi, prepadol by som sa od hanby. Ak má toto vychovávať dnešnú už tak dosť zdegenerovanú mláďeš, tak to mi poser kozy. 1 z 5 ()

Reklama

cariada 

všetky recenzie používateľa

Pohodová komedie ve stylu Prciček, sice jsem se bál že je to německé, ale ono právě že to bylo od sousedů to bylo opravdu koukatelné. Američani by do toho nacpali samé bukvice  a lezby a jiné šílenosti. Tady to bylo jen čistě okrajově a nic moc se vážně nebere. A postavit film na tom že s někým mluví genitálie bylo vtipný. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Počas sledovaniu filmu som zaspomínal na dneska už „legendárny“ Knallharte Jungs, a na to, že počas tých cirka 20 rokov koľko vecí sa zmenilo. Aktuálny film, podobne ako „predchádzajúce“ dielo, nie je možné brať vážne. Len niektoré časti scenáru majú nejakú vypovedaciu hodnotu (napr. ako môže jedna maličkosť zmeniť pohľad na vás), ale mnohokrát ani tie „zábavné scény“ nie sú dostatočne zábavné. P.S.: Cosima Henman je proste cute a z pokračovania pochopiteľne nesmú chýbať Axel Stein a Diana Amft. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Trochu ma prekvapuje, že ešte aj v roku 2023 vznikne film na tému "hovoriace pohlavné orgány", keďže by som čakal, že tomuto už dávno odzvonilo kdesi pred 20 rokmi. Ale OK, dal som tomu šancu, že veď snáď z toho vzíde niečo originálnejšie, aspoň čo sa deju a "dialógov" týka. Bohužiaľ, prekvapenie sa nekonalo, a celý film pôsobil zbytočne vulgárno-úchylne, a koniec koncov plytko. Na hláškach sa akosi nedalo ani zasmiať, a ani dej nebol bohvie čo, aj keď scenár nebol úplne zlý (hoci všetci sme vedeli, ako to celé skončí). Nuž, aspoň 1* za snahu... Ale inak bieda. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • Film bol natočený v obci Santanyí (Malorca, Španielsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama