Reklama

Reklama

Alberto Tomba. Vzostup víťaza

(TV film)
  • Taliansko Alberto Tomba: Vincere in salita
všetky plagáty
Taliansko, 2023, 91 min

Obsahy(1)

Alberto Tomba - pre jedných najlepší športovec všetkých čias, pre iných milovník zbytočného rizika, ktorý je občas príliš arogantný. Či na vrchole kariéry, alebo dávno po jej skončení, Alberto Tomba nenechá nikoho chladným. Taliansky dokumentárny film kombinuje aktuálne rozhovory a Albertom Tombom s archívnymi zábermi, aby našiel odpoveď na otázku: aký je "Tomba la Bomba" v skutočnosti? (RTVS)

(viac)

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nikdy som ho nemal rád, nabubrelý, dosť pyšný Talian s guľatými črtami, no a v dokumente tieto charakterové vlastnosti nevyvrátil. Ale ide ozaj o pútavé spomienky na zápolenia, ktoré kedysi zdvíhali zo sedadiel aj úplne nezainteresovaných. Nie je tu priestor na slabú chvíľku, fakt dobré spracovanie. ()

Sfinkter 

všetky recenzie používateľa

Krásný dokument o jednom z nejlepších sportovců všech dob. Mimozemšťan z Boloně, který vytřel zrak všem klukům z Alp a poslal Stenmarka do důchodu. Úžasný člověk, dechberoucí životní příběh. ()

agassi68 

všetky recenzie používateľa

Takí ako on vzbudzujú u ľudí fanúšikovskú vášeň. Všetci sa cítia víťazmi. Podobne ako u nás hokejisti. Keď sa im darí, každý bulo behá so slovenskou vlajkou na aute. Keď nie, svoje frustrácie zo života hádžu na sociálne siete. Alberto mal šťastie, že vtedy internet bol v plienkach.. ()

Reklama

Reklama