Reklama

Reklama

Denník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrození

  • Česko Deník princezny 2: Královské povinnosti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Do tridsiatich dní si musí nájsť ženícha, inak stratí nárok na trón. Srdcu sa však nedá rozkazovať... Päť rokov prešlo, odkedy sa Mia stala princeznou. Teraz dospela v krásnu mladú ženu a je pripravená ujať sa úlohy princeznej kráľovstva Genovia. Akoby to však už nebolo dosť pre obyčajné americké dievča! Mia sa od starej mamy, kráľovnej Clarissy dozvie, že jej dni ako princeznej sú zrátané ešte skôr, ako sa začali, a na svoje krehké bedrá musí prijať úlohu ešte náročnejšiu - stať sa kráľovnou Genovie. Zákon však hovorí jasnou rečou: kráľovskú korunu môže prijať iba vydatá princezná. A tak sa vzápätí musí Mia zmieriť s tým, že ju obklopuje kŕdeľ ženbychtivých mládencov, z ktorých každý túži stať sa kráľom Genovie a Miiným kráľovským manželom. To vyvoláva kopu komických až turbulentných situácií... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (190)

metal.storm 

všetky recenzie používateľa

V mojich očiach sú denníčky princeznej a im podobné filmy zaujímavé, avšak rovnako aj nudné. A aj tak sa k nim rada raz od času vrátim, možno len kvôli pripomienke detských čias, kedy som ešte niekde hlboko mala zakódované, že hrať sa s bábikami je zaujímavá činnosť, a miesto sexu rozmýšľala nad pusinkovaním (čo je presne tak aj tu, preto je to viac, menej pre detičky). Navyše priamo tu som spoznala sympatickú, avšak zvláštnu Hathaway, ktorej rola príjemne pasovala. Úprimne ani neviem opísať, čo presne mi na filme vadí. Človek sa proste vcucne do prostriedku krajiny, o ktorej nikdy nepočul a skoro dve hodiny robí "leda prd". ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Garry Marshall se od minula nepoučil z ničeho co jsem říkal...to je šok, že jo?:) Ale pravda to je, pořád tu máme zbytečně DLOUHOU dějově nezajímavou naivní pohádku, která by bez těch kostýmů a velkých kukadel a ještě většího úsměvu Anne Hathaway byla naprosto nezajímavá. To s Joem a královnou je skoro tak trapné jako úžasná modernizacja a reforma ČSSD, a o dvojici služebných je snad vůbec škoda mluvit. Ale jak jsem říkal, až bez Anne Hathaway by to bylo o ničem...a ona tam je;) 40%, protože tohle už je zcela zbytečná dvojka. ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Dvojka jede v zažitých kolejích předchozího dílu, díky čemuž si bohužel přivlastnila i všechny nešvary. I zde se objevilo několik humorných pasáží, ale zcela suverénně zvítězila naivita a sázka na mladší publikum, které si u toho cvrnke do spoďárů. Anne Hathaway už rozhodně předvedla mnohem lepší výkony, ale i zde patřila k tomu lepšímu, co nám tento film nabídnul… ()

zipacna 

všetky recenzie používateľa

Opravdu hodně naivní komedie o mladé nástupkyni trůnu. Ale to by mě nevadilo. Film to zase nebyl tak špatný, nenudil jsem se, nenaštval jsem se u toho. Jediné, u čeho jsem se trochu zašklebil, byly ne moc romantické "romantické scény". Ale jinak skvělí Hector Elizondo a John Rhys-Davies se mi ve filmu líbili nejvíce. ()

haWranka 

všetky recenzie používateľa

Fajn, s předlohou to nemá nic společnýho, nudila jsem se (jako u prvního dílu) a ten týpek, do kterýho se Mia zamilovala měl divný obočí. Dobře, viděla jsem, ale podruhý už doufám, že nebudu muset...------------- Zrovna jsem se dočetla, že Anne Hathaway odmítla kvůli tomuhle paskvilu roli ve Fantomovi opery. Blázínek... ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (16)

  • Všechny šperky, které nosily královna (Julie Andrews) a Mia (Anne Hathaway) byly pravé. Proto byl po celou dobu natáčení na scéně pracovník bezpečností agentury. Nejdražším šperkem byl náhrdelník, který měla královna na svatbě. (duklak2)
  • Píseň „Your Crowning Glory“ zpívala Julie Andrews (Clarisse Renaldi) poprvé od roku 1991, kdy se podrobila operaci hrdla. (imro)
  • Přestože film nemá žádnou spojitost s komiksovým světem, tak si cameo ve filmu střihl Stan Lee, konkrétně jako jeden ze svatebčanů, jménem baron Rodriguez. (glumka)

Reklama

Reklama