Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Najevo vyjdou nové informace o bombovém útoku, ale Kate a Hal na to mají odlišný názor. Premiér Trowbridge způsobí na pohřbu ostrou poznámkou pořádné pozdvižení. (Netflix)

Recenzie (3)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No, pokud jde o mě, hezky se to rozjelo. Rufus Sewell byl podle mých očekávání výborný, ale Keri Russell byla přímo skvělá, což mě nepřekvapilo, protože od doby, co jsem poznal Elizabeth Jennings, od ní nečekám nic menšího. Politické kličkování mě bavilo velice velmi, epizoda měla fajn atmosféru a mocně se mi líbilo, že tvůrci nezapomněli ani na občasné záblesky humoru. / Poučení: Nedůvěřuj a neustále prověřuj. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Keri Russell je v tomto dieli uzasna. Doslova. :) Ten hnev a frustracia voci vychytralemu intriganovi manzelovi boli uzasne. :) Politicka linka super. Zatial sa mimoriadne bavim nad angazovanostou, niektorych cleniek staff-u. Vo svojej zapalenosti je to obcas neskutocny bizar. Pre zaujimavost som si niektore podobne funkcie porovnal so znamejsimi menami z okolia byvaleho premiera, ci prezidentky u nas. Nie nepodobne. :) Nadneseny plny pocet. 85% ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama