Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajomne krásna a sexuálne vyzývavá Catherine (Theresa Russell) má rada osamelých milionárov a ešte radšej ich peniaze. Najprv si niektorého vyhliadne, zvedie ho a onedlho po šťastnom sobáši ho otrávi jedom, ktorý nezanecháva stopy. Dedičstvo jej potom spadne do lona! Počet záhadne zosnulých milionárskych manželov v krajine podozrivo stúpa, čo neunikne pozornosti polícii. Šikovná federálna vyšetrovateľka Alex Barnesová (Debra Winger) odhalí, že za tajomnými menami vdov Marielle, Margaret alebo Renée sa skrýva jedna jediná osoba. Catherine, žena mnohých tvárí a mien, je stále na slobode a poľuje na svoju ďalšiu obeť. Policajtka Alex ešte netuší, že sama sa ocitla v smrteľne nebezpečnom pavúčom objatí Čiernej vdovy! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (35)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Vyborny film o tom, ako nymfomanka Theresa Russell sa snazi dostat bohatych milionarov do postele za ucelom sexu, nasledne ich zoznami so zubatou. Policia sa do toho postupne vlozi, film ma vybornu reziu Rafelsona, a okrem Theresy Russell som si vsimol aj Hoppera - v 80. rokoch to bol teda hodne obsadzovany herec. Ja ho nemusim, ale myslim, ze hrat vedel : 75 % ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Čierna vdova je snáď všetko len nie napínavý thriller. Dejová linka sa drží šablóny štandardného predvídateľného thrilleru tej doby, pričom pokus o prekvapivý zvrat na konci pôsobil skôr trápne ako vzrušujúco - skrátka obsahová stránka filmu za veľa nestojí. No bavili ma herečky a tiež príjemná dobová atmosféra osemdesiatok. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Reklama

Brouk 

všetky recenzie používateľa

Jojo, kde jsou ty doby fosilní, kdy tenhle film byl takřka kultovní pro občany, kteří měli za minulé éry kladný vzutah k západní kultuře a vlastnili v té době video (soudruzi pro to měli název Magnetoskop) v ceně třetiny nového auta Škoda 105 či 120. Z pohledu dneška je tenhle film sranda, ale tenkrát!!!! Konsekutivní překlad, x-tá kopie, barvy vypadávaly... ALE! TO! BYLO! NĚCO!!!!!! A jak jim to tenkrát děvčatům slušelo... :-) ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Definice černé vdovy - páři se samečkem a po páření ho sejme. Černá vdova v lidské podobě samečka ještě jako bonus okrade a jde si hladat dalšiho trubce . Mám rád romanci, tak jak si jí představují ženy a sexy Theresa Russell . A na závěr text jedné písně " .........někdy to tak bejvá, že třeba smysl už se nikdy nedovíš a už nikomu nepovíš jak líbá černá vdova.....bang, bang" ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Snovačka Theresa Russell, insekticid Debra Winger. Finančně zabezpečení samci to po páření nedávají a vy na samotném konci pochopíte tvůrčí záměr, proč jejich smrt není nikdy zobrazena. To už si ovšem pár desítek minut připadáte jak u průměrné epizody Jakea a Tlusťocha.. Osmdesátky z toho čpí všemi směry a kromě civilnosti federálního spreje na pavouky stojí za povšimnutí i návrat Conrada L. Halla, který si po deseti letech flákání vyjel na Havaj.. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Do hlavní role autoři zvažovali obsazení Cher, avšak ta odmítla. (Streeper)

Reklama

Reklama