Reklama

Reklama

Esá z pralesa 2

  • Česko Esa z pralesa 2: Světové dobrodružství (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

S.O.S.! Záhadný superzloduch pokryl džungľu toxickou ružovou penou, ktorá pri kontakte s vodou vybuchuje! Na pomoc sú povolaní tí najlepší z najlepších. Esá z pralesa! Do začiatku obdobia dažďov zostáva menej ako mesiac. Naši hrdinovia, ku ktorým sa pridali noví spojenci, musia nájsť protilátku. Z ľadových krajín severu, cez Európu, Áziu a Blízky východ sa vydávajú na svoje doteraz najväčšie dobrodružstvo. Tentokrát čelia protivníkovi, ktorý je inteligentnejší a diabolskejší ako kedykoľvek predtým. Pre Maurica a jeho priateľov sa začína boj o záchranu ich domova! (Magic Box)

(viac)

Recenzie (4)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Zhruba na stejné úrovni jak jednička. Několik bobrů postříká prales nějakou tekutinou díky, které všechno  k čemu se dostane voda vybuchuje blíží se období dešťů a esa se to snaží vyřešit. Narazí na pásovce co to vynalezl pak se, ale stala nehoda jeho dceři a on si myslel, že  to zničil, ale někdo se k tomu dostal. Má to občas dobré vtipy  dobré hlášky a na rozdíl od Pixaru je to nenáročné a nemusí u toho člověk přemýšlet. 60 procent ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Frantíci nesklamali ani po siedmych rokoch a znovu naservírovali európsku kvalitku, ktorá síce nemá ani zďaleka na Pixar či Dreamworks alebo Disney, čo je jasné, ale na druhú stranu je ďaleko pred Čínou, Japonskom a podobnými pokusmi z Južnej Kórei atď. Milé, vtipné, hravé, funny, dobrodružné, nepredvídateľné, so správnou dĺžkou. Škoda že pri prípadnej trojke už bude dcérka veľká, už teraz mi budú chýbať tie časy, kedy sme takéto veci pozerávali spolu. ()

bastian 

všetky recenzie používateľa

Pekná animácia. Film obsahuje zrúdy lesné, vypúlené opice, botoxové žabky a plešatého potkana ktorý má "atómové čúrání". Je to vtipné, hravé, strelené. Či je vojnová tématika vhodná pre deti sa rozhodnite sami. ()

Reklama

Reklama