Reklama

Reklama

Esá z pralesa

  • Česko Esa z pralesa (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mauric vyzerá síce ako obyčajný tučniak, ale vo vnútri jeho hrude bije statočné srdce tigra. Veď bol vychovaný hrdou a silnou tigricou. Mauricovým snom je, stať sa najlepším bojovníkom kung-fu na svete. To však nebude vôbec ľahká úloha, pretože vyniká skôr neohrabanosťou a nemotornosťou, ale nedá sa mu odoprieť obrovská odhodlanosť a bojovnosť. So svojimi zvieracími priateľmi tvorí bandu známu ako Esá z pralesa, ktorá sa snaží udržiavať v džungli poriadok a spravodlivosť. Presne tak, ako to kedysi robila jeho matka tigrica. Na vedúce miesto v pralese si brúsi zuby zákerný žoldnier paviánov, koala Igor, ktorý nadovšetko miluje chaos a so svojou armádou hlúpych opíc, chce raz a navždy zničiť celú džungľu. Esá z pralesa sa neohrozene a nebojácne postavia tomuto zloduchovi na odpor, začína sa boj o prales. (Magic Box)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (32)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Taká klasická priemerná animovaná oddychovka, ktorá preberá veľa vecí z pôvodného seriálu, ale naopak animácie sú o dosť viac vymakané. Každopádne Pixar to nie je, ale ani South Park animation, takže dá sa to celkom. Na môj vkus to bolo ale miestami ozaj dosť detinské a ten dej bol už obohraný a nudný. Takže keď už prísť s animákom, tak aspoň niečo nové. 50 % ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Slabšie štyri hviezdy, ale na druhú stranu milé prekvapenie. Francúzsku tvorbu hlavne komédie a trilery mám rád už dlhé roky, ale od animáku som popravde nečakal vôbec nič. O to milšie bolo moje prekvapenie, že to bolo rovnocenné americkému priemeru. Možno nie najväčším kúskom, to by som klamal, ale inak fakt fajn. Pekná animácia, humor na úrovni. Paralela so superhrdinmi pekná. S dcérkou sme sa zasmiali pri pozeraní. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Taký jednoduchý animák bez väčších ambícií. Celkom sympatické postavy, niektorý však (neoprávnene) nedostali väčší priestor. Ale priznajme si: tzv. „story line“ je minimalistický. PS 1.: Song „Eye of the Tiger“ samozrejme nesmie chýbať. PS 2.: Malá záverečná scéna po titulkách bola dobrým nápadom, ale mohla by byť aj lepšie vypracovaná. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

MilanM76 

všetky recenzie používateľa

Príbeh slabý. Postavičky niektoré prepracované, iné veľmi jednoduché. Príbeh nepremyslený, prvoplánový, až uletený. Čo mi prekážalo: ** Aj voči negatívnym postavám je prejavovaný obdiv. ** Nenápadne sa tu stierajú hranice štandardných rodinných vzťahov a stereotypov. Tiger si adoptoval tučniaka – ok. Tučniak sa nemusel sa premaľovať na tigra, aby bol synom tigrice! :-D. Ale ako vnuk rybička v akváriu...tiež premaľovaná na tigra... a k dieťaťu sa dostanete tak, že vo vode nájdete vajíčko... Inak tam bolo aj pár vtipných momentov, tak 1 hviezdička. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Minulý týden sem koukal na Maxinožku a ta mě nebavila tohle mě příjde o 2 třídy lepší. Příběh se v rámci animáku dá a i humor ujde navíc plusové body za to, že tam nikdo věčně nepadá a nesnaží se být při tom vtipný. Pobavily postavy těch žab a ta koala s těmi opicemi naopak mě těžce nudily postavy z Es pralesa kde figuruje teplá opice (teda mě tak přišla navíc asi měla něco s tím tučňákem, když ho tak pořád vzpomínala) co ráda ostatní mlátí jakýsi netopýr a vačice nebo co to bylo a tučňák co si myslí, že je tygr a abych nezapomněl ryba co si myslí, že je tygr. 60 procent ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Po titulkách nasleduje krátka scéna. (ČSFD)

Reklama

Reklama