Reklama

Reklama

Bruce Lee proti supermanům

(neoficiálny názov)
  • Hongkong Meng long zheng dong (viac)

Obsahy(1)

Vědec Dr. Ting vymyslel tajný recept, který údajně pomůže světové potravinářské krizi, ale odmítá nabídky k prodeji. Když je Dr. Ting unesen zlověstným gangem, je povolán proslulý bojovník Kato, aby ho zachránil. Při pokusu o únos jeho přítelkyně Alice si Kato uvědomuje, že nemůže bojovat proti zločinné organizaci sám a požádá o pomoc své dva kamarády. (Epistemolog)

(viac)

Recenzie (5)

Modiwish odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle jsem nechtěl zažít! Bylo to něco, něco co nedokážu popsat slovy, prostě ABSOLUTNĚ bezdějové, hodinu a čtvrt trvající mučení. Trapné dialogy, souboje a efekty. Vždyť ten film byl o ničem, tam abosultně nic nebylo, jenom jakýsi Bruce chtěl vysvobodit Dr. Tinga a....a.... a nic. Ale nespočtem nelogických scén by tenhle film vyhrál první cenu úplně s přehledem. Krom toho už ve filmu se nic najít nedá, tedy kromě soubojů, jenž na svou dobu byli zaostalé- pomalé, fázované a celkově suché. Za mě odpornost prvního kalibru. V mučírnách by měli zapomenout na španělskou botu, tohle je to pravé mučení. ()

Flipnic odpad!

všetky recenzie používateľa

Odporná asijská slátanina, kde "klon" (naprosto někdo jiný než byl původní herec) legendární hvězdy Bruce Leeho bojuje s partou "superbojovníků" a jejich šéfem, které si proti němu povolá mafie. Neskutečná slátanina, která vykrádá filmy a slávu skutečného Bruce Lee. Otřesné herecké a bojové scény, otřesné komentáře, devadesátimetrové skoky. Prostě hnus a ostuda asijské kinematografie. ()

LiVentura 

všetky recenzie používateľa

Toto jsem moc nepobíral, unikal mi stále smysl, leč nakonec jsem prozřel a pochopil, že jde o ukázku dobře sehraného bojového umění, respektive karate. :-)) ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Torta psíčka a mačičky? Na HK spôsob? Ani to nie. Chýbajú lietajúce taniere, roboti, nadprirodzené postavy...a predsa je to len bordel. myslím, že tie vesmírne lode z Marsu, by tento blud príjemne vylepšili. GREEN HORNET je vlastne žltý ( teda logo ), raz sú tí samozvaní ochrancovia oblečený v klasických hornetovských kostýmoch, raz pribehnú ako Supermeni v červených spandexoch. Dej je ledabilo zlepený zrejme len zo zlých snov scenáristu ( bol nejaký ), alebo samotného režiséra, či producenta. Proste tudy tady, tady tudy. Céčková komercia v plnej poľnej. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Veľmi čudné Bruceploitation v ktorom sa mieša kade čo. Len nie a nie poriadny príbeh. Green Hornet zachraňuje Doktora Tinga ktorého unesú mafiáni aby im prezradil recept na tajnú látku ktorou by zachránil svet od hladu. No a po únose ho ako inak Bruce "Li" zachráni, potom ho unesú znova, on ho znova zachráni... a hádajte čo ďalej.... znova ho unesú. Po zbití kade koho sa na scéne objaví Super Man v čiernom rúchu a bielim plášťom. Soundtrack je celkom dobrý preto by som sa vsadil že je na 100% prebratý. Už len tá do nekonečna opakujúca slučka prog rockovej skladby smrdí skupinou Emerson, Lake And Palmer. Ale choreografie sú na céčkový Kung-Fu film viac než dobré. A je ich tu ako húb po daždi takže kung-fu fanúšikov by to nemalo sklamať. ()

Reklama

Reklama