Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď skupina teroristov násilne prevezme kontrolu nad hotelom v odľahlom rezorte, bývalí vojaci špeciálnych operácií, ktorí sa tam zúčastňujú svadby ich najlepšieho priateľa, sa musia spoliehať iba na svoj dôvtip a výcvik v boji proti neľútostným vrahom a pri záchrane rukojemníkov, za ktorých je požadované výkupné. (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (11)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Od Lundgrena som videl už aj horšie filmy, ale i tak je to bieda. Invencia nula, herci poväčšine strašní, akcie málo a keď aj nejaká je, tak za veľa nestojí. Luke Wilson zrejme už tiež definitívne padol do kategórie céčkových filmov typu nové Wllisovky (v ktorých sa už i dvakrát objavil) a aj keď som ho kedysi v niektorých hollywoodskych komédiách mal rád, tak do postáv akčných hrdinov sa vôbec nehodí. Lundgren to herecky ešte ako tak ustál, no v akcii pôsobí už unavene (vieme asi aj prečo v svetle najnovších odhalení) a staro. Jedna hviezda za jeho snahu, pár akčných scén a na pomery céčkového žánru, v ktorom sa hýbeme, vcelku snaživého záporáka Brendana Fehra. 15% ()

Reklama

bourec 

všetky recenzie používateľa

Ve skutečnosti je film za jednu hodně slabou hvězdu. Ta druhá je za Dolphika, kterej už je zralej do totálního důchodu, a Luka Wilsona, kterej už se přesunul nadobro do béčkovejch a céčkovejch vod. Film je zprvu příšerně sestříhanej, postupně se z něj stane těžkopádná akční nuda. To, že je úplnej nesmysl, co se v tom resortu stalo, už ani komentovat nebudu.30%. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Dolph je pro mě určitě pořád best man, ale ne v podobných pochybných projektech. První půlka je taková ukecaná nuda, že už se modlíte aby do toho hotelu vtrhli konečně ti teroristi  a začalo se něco dít, ale ani po tom to není o moc lepší. Akce je tuctová bitky se omezují na pár vteřinové konfrontace a přestřelky už taková dnešní levná klasika s digitálními výstřely a krví. Navíc Dolph se v akci moc nepředvede a působí dost unaveně, ale víme co za tím může být. Tak nakonec slabá dvojka, ale měl jsem zkřížený prsty.25% ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Amatérsky film v ktorom sa 90% času kecá a pobehuje v nejakom hoteli a 10 % času super duper drsní borci držia zbrane, robia ratatata a neúspešne predstierajú, že po sebe strieľajú. Plus je tam dokopy pár sekúnd nejakej tej krčmovej bitky. Ale nežmurkajte, inak o všetky bitky prídete. Dolphova účasť úplne zbytočná. Je rovnako nevýrazný ako všetci ostatní. Nie je to tragédia, pretože by boli všetci neschopní. Aspoň určitú snahu na filme cítiť. Ale holt bez prachov akčniak nenatočíte. To by ho potom natočil každý z nás. Film vhodný maximálne pre ľudí, ktorí chcú mať napozeranú kompletnú filmografiu obrovského Lundgrena. 0/10. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama