Reklama

Reklama

Super Mario Bros.

  • Česko Super Mario Bros. (viac)
Trailer 2

V Brooklynu začnou záhadně mizet mladé dívky. Jednoho dne je unesena i krásná archeoložka Daisy (Samantha Mathis), do které je zamilovaný instalatér Luigi Mario (John Leguizamo), kterému nezbývá nic jiného, než se se svým parťákem Mariem (Bob Hoskins) vydat do dinosauřího světa ukrytého v podzemí Brooklynu, kde vládne krutý vládce Koopa (Dennis Hopper). Snímek Super Mario Bros. vznikl na motivy světoznámé videohry od společnosti NINTENDO. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (126)

masino 

všetky recenzie používateľa

Silna nostalgia. Pamatam si ako som to pozeral ako dieta na na Pro Sieben na satelite. Doteraz som mal v pamati niektore scenky vryte. Co sa tyka spracovania hry na filmove platno, musim uznat ze som videl ovela horsie projekty - vid vsetky filmy Uwe Bolla. Takze u mna to je za tri. Aj ked slabsie, ale tri. ()

sskrblik 

všetky recenzie používateľa

Geniální plošinovka Mario zasáhla snad hráčské srdce každého, ať už PCčkáře nebo konzolisty. A ty nesčetné počty variací a pod druhů udělali z Maria legendu. Bohužel tenhle film je znatelně podprůměrný, kdyby se více držel původního konceptu byla by to jistě originálnější a zábavnější. Takhle je to slaboduchý film, nemůžu si pomoct. ()

Reklama

JesterKruger 

všetky recenzie používateľa

Explodující mauzoleum. Zpočátku jsem si u tohoto filmu řekl, že nebude tak špatný, jak podle hodnocení může vypadat. Já se ale mílil. U tohoto filmu jsem v polovině usnul, a pak mě ke konci vzbudila má ségra, která se se mnou na to dívala. Omlouvám se, ale tohle podle mě není dobrý film. Nudil se, a špinil jméno kultovní videohry. ()

stepankoby1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Měl jsem chuť dát jednu hvězdu za Fionu Shaw, Samanthu Mathis (plus zpočátku i její roztomilé ztvárnění princezny Daisy) a chudáka Dennise Hoppera. Tahle megapíčovina evidentně vyrobená na houbičkách si ji ale ani trochu nezaslouží. Učebnicový příklad nesplnění zadání obohacený o znepokojivé tvůrčí volby a patlalské zpracování čehokoliv s potenciálem. Nic jiného než odpad nepřichází v úvahu. Alespoň jsem zpětně docenil Detektiva Pikachu. ()

fcreading 

všetky recenzie používateľa

Hru som nikdy nehral, no film som si schuti pozrel. Síce o dejovej línií tu není ani zmienka, zato si môžme užiť kopec zábavy s Denisom Hooperom a jeho ovládnutí sveta. Na to ale potrebuje získať kúsok meteoritu, ktorý vlastní mladá Daisy. Tvorcovia dobre okopírovali klasickú hru a upravili fantáziu realitou (napr. cestovaním času, paralerný svet) ale niečo tomu chýbalo. Ale ak máte radi zábavu plnú absurdností a jazdy, smelo dotoho. 60 percent. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (42)

  • Spike (Richard Edson) povie vo filme príklad 191 krát 191 a hneď ho vyráta. Vyjde mu 26 481, pričom správny výsledok má byť 36 481. (Raccoon.city)
  • První film založený na videohře. (HellFire)
  • 16. novembra 2009 bola hra, podľa ktorej bol film natočený, označená hernou stránkou "Game Informer" za druhú najlepšiu hru všetkých čias. V Guinessovej knihy rekordov je uvedená ako najpredávanejšia videohra na svete s počtom viac ako 40 miliónov predaných kópii. (Raccoon.city)

Súvisiace novinky

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (viac)

Reklama

Reklama