Reklama

Reklama

Super Mario Bros.

  • Česko Super Mario Bros. (viac)
Trailer 2

V Brooklynu začnou záhadně mizet mladé dívky. Jednoho dne je unesena i krásná archeoložka Daisy (Samantha Mathis), do které je zamilovaný instalatér Luigi Mario (John Leguizamo), kterému nezbývá nic jiného, než se se svým parťákem Mariem (Bob Hoskins) vydat do dinosauřího světa ukrytého v podzemí Brooklynu, kde vládne krutý vládce Koopa (Dennis Hopper). Snímek Super Mario Bros. vznikl na motivy světoznámé videohry od společnosti NINTENDO. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (126)

foundation 

všetky recenzie používateľa

toto je jeden z tych filmov ku ktorym mam vztah napriek tomu ze skoro vsetci ho odpisuju..ked som bol mensi mali sme to nahrate na VHS ke a pozeraval som to strasne casto..hodnotenie z mojej strany tudiz nie je objektivne ale aj tak si myslim ze az tak zhadzovat by sa to nemalo..bola to sranda..takze 3 plus jedna za nostalgiu :D ()

Maza2222 

všetky recenzie používateľa

Spíš průměr. Hra byla mnohem lepší, Měla lepší vzhled a záporák hry byl ( narozdil od tohodleho) zajímavý,chrlil oheň. Efekty se nepovedly ( díky bohu, že nejsou ve hře). Tady byli jen takový ulitý blbosti jako ten dinosaur zmutovaný s člověkem. Herci byli nic moc a postavy byli úplní blbečci, což ve hře nejsou. ()

Reklama

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Mohlo to být i horší. Mnohem. Ale také to mohlo být diametrálně lepší. Vždyť přece Mario je tak nosná frančíza, že z tohohle filmu mohla být opravdová bomba. Výsledek je ale nanicovatý paskvil, který má s hrou společného opravdu málo. Dobře to ale uteklo, takže s hodnocením to je tak na půl cesty. Škoda nevyužitého potenciálu. 50% ()

FxXxR 

všetky recenzie používateľa

ak sa natoci film podla videohry pre deti, sotva sa da ocakavat ze bude urceny dospelemu publiku. Super Mario Bros nie je vynimka. a svoju ulohu splnil uspokojivo. ako desatrocne decko som bol nadseny, akurat odstupom casu si spominam aka to bola hovadina. skoda, ze uz nemam tu videokazetu, aby som si "osviezil" spomienky. a vlastne je to asi len dobre. ()

ShirleyS. 

všetky recenzie používateľa

5* dávam hlavne z nostalgie, no aj tak nechápem odpadové hodnotenia, ktoré sa tu zišli. Tento film som videla prvý krát v 6 rokoch v kine a ani po tých 20 rokoch si nemyslím, že je to sračka. Dobre, príbeh je poriadny úlet, ale to sa nevidí u filmov (hlavne detských) až tak zriedka a hlavne si myslím, že zápletka je originálna (paralelný svet s ľuďmi, čo sa vyvinuli z dinosaurov? COOL! ), vlastne celý film obsahuje síce WTF, ale zaujímavé veci (porovnajte si s dnešnými detskými hranými filmami) a hrá občas aj na celkom desivé strunky (apokalyptické prostredie paralelného sveta, opačná evolúcia nepohodlných ľudí atď., ako decko ma strašne vystrašila záverečná transformácia Koopu). Perfektne je zvládnutý výber hercov (napr. tí dvaja mamľasi, na ktorých mená si už nespomínam naozaj vyzerajú ako plazy :)) a masky (špecifická móda v paralelnom svete, akési zmiešanie punk-rockového štýlu s inšpiráciou u dinosaurov). Jasné, že film má aj svoje chyby a trpí zrejme hlavne (ne) spoluprácou 4 režísérov, ale ja som sa pri ňom ako dieťa skvele bavila a vyvolal u mňa (spolu s Jurským parkom) dodnes trvajúcu dinosauriu mániu, takže si ho v pravidelných intervaloch rada pozriem aj teraz. Kto by si chcel osviežiť spomienky, môže k nemu využiť moje titulky: http://www.titulky.com/Super-Mario-Bros-128354.htm ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (42)

  • První film založený na videohře. (HellFire)
  • 16. novembra 2009 bola hra, podľa ktorej bol film natočený, označená hernou stránkou "Game Informer" za druhú najlepšiu hru všetkých čias. V Guinessovej knihy rekordov je uvedená ako najpredávanejšia videohra na svete s počtom viac ako 40 miliónov predaných kópii. (Raccoon.city)

Súvisiace novinky

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (viac)

Reklama

Reklama