Reklama

Reklama

Bocian Riško 2

  • Česko Letíme 2 (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Malý vrabčiak Riško stále žije so svojou rodinkou bocianov, ktorá ho vychovala. Tak ako každý rok sa chystajú prezimovať pri Veľkom jazere v severnej Afrike, a Riško sa teší, že tento rok po prvýkrát povedie celý bocianí kŕdeľ práve on. Lenže rada starších mu to nedovolí, čo odvážneho vrabčiaka nahnevá a rozhodne sa letieť na vlastnú päsť. Dostane sa do ďalekého púštneho mesta, kde stretne vrabčicu Samiu a jej kamarátov, ktorých drží v zajatí chamtivý páv Zamano. Jediný spôsob, ako ich môže zachrániť, je vyriešiť hádanku a nájsť Veľký Klenot, ktorý už Zamano a jeho služobníci veľmi dlho hľadajú. (Magic Box)

(viac)

Videá (6)

Trailer 3

Recenzie (3)

Koda 

všetky recenzie používateľa

Letíme 2 je výborný animák, u kterého jsem nic moc nečekal a šel jsem na to jen z principu, že se hlavní hrdina jmenoval úplně stejně jak já, a i tak jsme se s kámošem plácali smíchy. Byl to dobrodružný, svižný, celkem jednoduchý příběh, a ten přihřátej papoušek to tam nejvíce rozbaloval a nadabované a zazpívané písničky rozhodně stály za to. Překvapilo mě, že místo toho, aby šéfovali ti 2 pelikáni, tak si vedení vzal celkem ne moc náročný páv. ()

Biopler 

všetky recenzie používateľa

Čo sa týka vizuálu, krásny animák, jemne ruší hlučná hudba. Funny príbeh, ktorý však po scenáristickej stránke nie je veľmi vhodný pre deti. Je to k počudovaniu keď spolu so synom okolo školského veku počúvame frázy ako "OMG, čo robíš?", "My sme starí drsňáci, dáme vám do držky" a pod. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Moje pripomienky, ktoré som napísal k prvej časti tohto animáku, platia aj pre pokračovanie príbehu vrabčáka Richarda. V podstate sa jedná o rovnaké kvality, ako v prípade predchádzajúceho diela. Ľahký animák spíš pre menších divákov na jedno Nedeľné popoludnie. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama