Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sklouzněte do pitevny a nakoukněte do smrtících záznamů nejlepšího současného mistra hororu - režiséra Johna Carpentera - a vychutnejte si jeho tři morbidní krvavé povídky. Robert Carradine a David Naughton rozpumpují vysokooktanový horor, jakmile se ďábelský masový zabiják vrhá na svou obět - BENZÍNOVÁ PUMPA. Stacy Keach, Deborah Harry a rocková superhvězda Sheena Easton dostávají kapky v tomto nejen vlasy, ale i žaludky zvedajícím příběhu - VLASY. Poslední příběh bere do svých rukou hostující režisér Tobe Hooper a posílá Marka Hamilla a Twiggy, aby se podívali nadpřirozenému krvavému zlu na zoubek - OKO. Takže se pořádně zapněte do svého pytle a rozklepejte se hrůzou spolu s Johnem Carpenterem v tomto šokujícím festivalu hrůzy, po kterém budete chtít více a více. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (72)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Byť z let 90., tak dýchá tento povídkový soubor poctivými béčkovými horrory 80.let. J.Carpenter jako průvodce je okouzlující, stejně jako je jeho hudba příjemně potemnělá. Příběhy jakoby vypadly z pera S.Kinga, což je samozřejmě pochvala. Raději být pidlovokej a plešatej, než si prožít peklo, které čeká hrdiny druhé a třetí povídky. A Oko navíc by se mohlo stát součástí kampaně: Nemyslíš - zaplatíš. Potěší plejáda účinkujících, kde si vedle herců zahráli i režiséři a rockové hvězdy. Deborah - Blondie - Harryová stejně jako Sheena Eastonová jsou stále půvabné a k nakousnutí. Co kdybych tě narval do drtiče na odpadky, drahá? ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Carpenter aj Hooper to vedeli roztočiť a keď sa už spojili, tak si prizvali k tomuto počinu úžasných hercov, ktorí sa svojích rolí chopili s noblesou.  Hneď od začiatku to malo svoje grády i temnú linku a milý rozprávač John sa nápadne podobal na Crypt Keepera a aj celý tento film sa niesol v duchu Príbehov zo záhrobia .Ale John to vzal neskutočne zábavne a bolo vidieť, že si túto rolu veľmi užíva. Prvá poviedka mňa samotného zaujala hlavne kvôli účinkovaniu Sama Raimiho, nie kvôli tomu, že by nikde inde nehral, ale kvôli tomu, že už ako sa objavil v poviedke, tak bol mŕtvy. Áno to je ten pán, čo vypadol zo skrine , ale zahral to s pokojným mŕtvolným výrazom. A poviedka bola slušne temná a psycho nadupaná. Druhá poviedka zaujala asi iba ukážkovo hrajúcim Stacy Keachom, lebo on tam dával vysokú prídavnú hodnotu, ale samotná poviedka bola slabá, chybalo napätie i zaujímavý spád. Tretia poviedka mala slušne spravovanie a tie flashbacky boli mrazivé a na úrovni. A ťahali ju tiež bravúrne hrajúci herci. Tu sa naozaj stretli legendy tohto žánru a bolo to na filme aj vidieť. Silné 4*. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Titul "Body Bags: Historky z márnice" je kolekciou troch horrorových poviedok. Prvé dve režíroval John Carpenter a tretej sa chopil Tobe Hooper. Prvý príbeh sa volá "Benzínová stanica". Je o hlúpej černoške, ktorá počas nočnej služby na odľahlej čerpacej stanici za mestom Haddonfield natrafí na sériového vraha. Druhá historka nesie názov "Vlasy". Muž v stredných rokoch má veľký komplex z toho, že mu začali rednúť vlasy. Navštívy špecializovanú firmu, aby mu s jeho problémom pomohli. Bude to mať pre neho fatálne následky. Posledná poviedka je "Oko". Talentovaný baseballista príde pri dopravnej nehode o oko. V nemocnici podstúpi transplantáciu. S jeho novým okom však nie je niečo v poriadku. Začne mať desivé vidiny. *** ()

Mefistofelle 

všetky recenzie používateľa

Body Bags by mohly být jako typický příklad uvedeny ve slovníku pod heslem "béčko":). Nemusí se o toho kdovíjak přemýšlet, protože příběhy jsou ve všech třech případech až kouzelně jednoduché (a přesto ne hloupé), což bylo přesně to, co jsem od toho chtěla. Příběh první je hodně slušný a podle mě nejlepší. Atmosféra je parádní... kdo by byl řekl, že obyčejná benzínka může být takhle strašidelná. Příběh druhý se mi sice líbil o něco méně a měl trochu dlouhý úvod, ale závěr to značně vylepšil. A třetí příběh od Toba Hoopera? Oproti Carpenterovi je zde vidět určitý rozdíl, je to mnohem temnější, méně hravé, ale pořád dobré. Avšak největší sranda byla sledovat samotného Carpenetera v roli koronera, který na pitevně jednotlivé příběhy uvádí:). ()

obitus 

všetky recenzie používateľa

Vyborne povidkove becko od mistru Carpentera a Hoopera. Prvni dve povidky od Carpiho jsou skvelou ukazkou televizni zabavy. Hooperova povidka Eye uz je trochu drsnejsi, ale take vyborna. V malych rolich se ve filmu objevi rada lidi od fochu: Sam Raimi, Wes Craven, Roger Corman i oba reziseri. Hooperova rolicka je mala, ale to co John Carpenter predvadi jako zrizenec pitevny a zaroven pruvodce filmem je neco naprosto neuveritelneho. Je to to nejlepsi na celych Body Bags a uz jen kvuli tomu stoji za to si je pustit. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (4)

  • Vo filme "má prsty" niekoľko slávnych hororových režisérov. John Carpenter hrá koronera, uvádza všetky poviedky a dve z nich ("Benzínová pumpa" a "Vlasy") aj režíruje. V prvej menovanej, ktorá sa natáčala iba v noci, si zahrali Wes Craven a Sam Raimi. Štvrtý do partie, Tobe Hooper, režíruje poviedku "Oko". (beso74)
  • John Carpenter strávil v maskérni 3 dlhé hodiny, než ho pripravili pre úlohu koronera. (beso74)
  • Tento film byl natočen jako pilotní díl k seriálu, ale Showtime nakonec pokračování odmítli. (Chatterer)

Súvisiace novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (viac)

Reklama

Reklama