Reklama

Reklama

VOD (1)

Profesionální zloděj a jeho tým expertů chystají obří akci – loupež půl miliardy dolarů ve zlatě z trezoru na palubě letadla 12 kilometrů nad zemí. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (101)

molcan2 

všetky recenzie používateľa

Zdalo sa mi to nudné. Nudné dialógy, nudná akcia, v mnohých ohľadoch veľmi nízky rozpočet, od kamery cez osvetlenie, hudbu až po scenár a réžiu. Napriek nízkej akcii to bolo natočené v 24p( štandardne strašným spôsobom), ale spôsobom, ktorý vniesol veľa rozmazania) opäť pekné pokusy o panorámu, ale zlyhali na strihu alebo správnych kamerách alebo na oboch. Scenár je dosť nevýrazný. Predvídateľný príbeh, ktorý sme už 100x videli v seriáloch a filmoch. Niektoré časti scenára nedávali vôbec zmysel. Pripadá mi to ako nejaký scenárista telenovely, ktorý sa rozhodol vytvoriť akciu, ale nedokázal si všetko overiť. Pripadalo mi to ako epizóda televízneho seriálu, ktorá trvala 45minút príliš dlho... Keby teraz odstránili 45minút zbytočného obsahu, bol by z toho ok 6,3/10 seriál. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Felix Gary Gray kdysi patřil k mým oblíbeným režisérům. Jeho Ctihodný občan doteď považuji za jeden z nej Thrillerů vůbec a Straight Outta Compton byla taky slušná pecka, jenže už muži v černém byl přešlap vedle a tohle mu bohužel taky moc nesedlo. Gary musí točit komornější a drsnější filmy a né tyhle popcorn mainstreamovky, které nemají žádný rukopis a jsou zaměnitelné. Tohle mohl natočit kdokoliv jiný a vyšlo by to beze změny. Trochu mě nalákal cásting, protože vedle Harta mám rád i Ursulu Corbero a Billy Magnusen bývá většinou vtipná vložka ve filmech, jenže tady humor brutálně chybí, v což jsem moc nedoufal, když už nic spoléhal jsem alespoň na fajn gagy, jenže Hart hraje snad poprvé vážnější roli, takže nic. Samotný heist plán není úplně zlý a je to sledovatelné, vyloženě mě to neuráželo, jen je to hodně spotřební záležitost, na kterou si zítra nevzpomenu. Tohle je takový ten povinný Netflix popcorn, který raz za čas přijít musí. 4.5/10. ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Nie moc invenčný, skôr súčasne politicky korektný pokus o návrat ku kúskom ála Ocean Oleven, ktoré ale od tohoto boli aj technicky, aj štýlom, aj castingovo vzdialení tak pár svetelných rokov. Kevin Hart nie je zlý, ale ostatní boli skôr len do počtu, aby si Netflix odškrtol ďalšie "mená" vo svojom zozname angažmá, scenár a ostatné veci šli na rad až potom, čo je poznať. Koniec si predstavil každý už vopred, to sa inak ani nedalo, takže prekvapenie nula bodov, chémia medzi postavami slabučká. Kasting bol síce vzhľadovo fajnový, ale fakt maximálne politická, rasová či gender korektnosť sa u Netflixu nezaprie, čo je škoda. Od toho bol aj Way Down omnoho ale fakt omnoho omnoho lepší, či už heist spracovaním, štýlovosťou, jednoducho všetkým, v podstate ten mal najbližšie k sérii Ocean´s Eleven, dokonca viac ako ženská týmovka, ktorá tiež vyšla len tak napoly. ()

Jizni Tlapa 

všetky recenzie používateľa

Hart by se měl držet komedie! Názorná ukázka, že vážná poloha mu nejde a nesedií. Dobrej digital! Sem tam hláška a skvělý osvědčený námět. Oteklej Reno a čůza s Papír housu uz to taky nevytahnou vic nez na 3. Ve vysledku jde ale jen o další Netflix zklamání a důkaz, že takhle platforma umí "jen" seriály!! ()

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Sice naprosto neoriginální, ale díky skvělým letadlům a docela velké plejádě hereckých hvězd, celkem koukatelná krimi komedie... Jen mi trošku nesedělo, že Jean Reno hraje vrchního padoucha, to nebyl šťastný výběr. Ale docela rád bych se proletěl v první třídě. Taky je to celkem krátké a pořád se něco děje, takže to rychle uteče. Za pár týdnu si na to asi už ani nevzpomenu,ale jinak celkem průměr...50% ()

Galéria (297)

Zaujímavosti (9)

  • Dva aspekty loupeže ve vzduchu byly „převzaty“ z jiných filmů. Dvě letadla letící v těsné blízkosti a následné odklonění toho, které nese kořist, bylo použito ve filmu Hra s diamanty (1980). Výměna zlata naloženého za letu za jiný náklad v letadle byla provedena ve filmu Poslední loupež (2001). (Johnny.ARN)
  • Při ceně 2 000 amerických dolarů za unci by 500 milionů dolarů zlata vážilo 7,8 tuny. (Johnny.ARN)
  • Keď sa Jorgensen (Jean Reno) stretne so ženou z Leviathanu, veľký obraz plachetnice visiaci na stene je Rembrandtov "Kristus v búrke na Galilejskom mori". 18. marca 1990 ho ukradli z Múzea Isabelly Stewart Gardner v Bostone. (Arsenal83)

Reklama

Reklama